ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

‘’Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ’’ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ March 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ένας πιλότος, πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση στην έρημο Σαχάρα. Το πρωί όταν θα ξυπνήσει θα τον πλησιάσει ένα παιδί με μαλλιά σαν χρυσά στάχυα... και έτσι ξεκινά η αφήγηση του ταξιδιού του Μικρού Πρίγκιπα από τον πλανήτη του, στους άλλους πλανήτες. Θα συναντήσει πολλούς ανθρώπους: θέλει να καταλάβει και να γνωρίσει τους μεγάλους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ, ΓΑΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ March 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο αναγνώστης του παρακάτω κειμένου, αλλά και του συνόλου του θέματος, θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι εδώ θα συναντήσει τραγούδια που περιέχουν βωμολοχίες και άσεμνους στίχους με σεξουαλικό περιεχόμενο. Συνεπώς το θέμα δεν ενδείκνυται για ανηλίκους, πουριτανούς, φανατικά θρησκευόμενους, ηθικά ευαίσθητους κλπ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ March 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σε ένα όμορφο, μα αλλιώτικο, δάσος ζούσαν, μαζί με τα καταπράσινα δέντρα, πολλά πολύχρωμα λουλούδια. Ανάμεσά τους ξεχώριζε η παρέα τριών φιλενάδων. Η Μαργαρίτα, η Ορτανσία και η Παπαρούνα, παρά τους διαφορετικούς χαρακτήρες τους, ήταν φίλες αχώριστες και αγαπημένες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΧΥΛΙ» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΧΥΛΙ, ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΑΚΗ March 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με αφορμή τον Παγκόσμιο Εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας, ο Δήμος Μαρκοπούλου, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το κόκκινο κοχύλι», της συγγραφέως και συμπολίτισσας, Μαρίας Θεοδοσάκη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο – Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαρκοπούλου (Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΞΟΡΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ, ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ March 01, 2016 / απο ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (author)

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ», το Τοπικό Τμήμα Κερατέας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο Γυμνασίου Κερατέας διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 13 Μαρτίου 2016 ένα μοναδικό «Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού» στους δρόμους της πόλης μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝ.Π.Ε. ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σε μια περίοδο οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στον άνθρωπο και ακόμα περισσότερο στα παιδιά, τα οποία έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη σκέψη όλων μας, με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας και η καθεμία από εμάς. Για το λόγο αυτόν, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, το Γραφείο Ισότητας των Φύλων ΕΝ.Π.Ε., η Περιφέρεια Αττικής και οι προαναφερθείσες γυναικείες οργανώσεις/φορείς ισότητας αποφάσισαν φέτος να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με έναν τρόπο διαφορετικό και πιο επίκαιρο από ποτέ, έτσι ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της εποχής και να δώσουν σε όλους και όλες το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Tania)

ΜΑΡΚ ΜΕΝΤΟΦ: ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η προσπάθεια του δασκάλου Τζέιμς Λιντς να εντάξει την κωφάλαλη μαθήτριά του Σάρα στα άδυτα ενός εντελώς ξένου και επικίνδυνου, για εκείνη, γλωσσικού τοπίου, αποπειρώμενος και ο ίδιος να καταλάβει τους όρους και τις αγωνίες που συνθέτουν τον δικό της κόσμο, είναι τιτάνια. Η Σάρα σχεδόν αρνείται να εισέλθει, να «χωνευτεί» στη νέα ζωή των ομιλούντων και ακουόντων ατόμων, τρέμει στην ιδέα μιας νέας φάσης με… ήχους σε αυτή τη παντοτινή σιωπή της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email