ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ & ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ December 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Για μια ακόμη φορά ο Πολιτισμός «συναντήθηκε» με την Παιδεία και την Αλληλεγγύη στον Δήμο Μαρκοπούλου, στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής των Τμημάτων Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και των μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΘΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν στην Έκθεση Παιδικών Έργων Ζωγραφικής, με τίτλο: «Δώσε κι εσύ μια Ζωγραφιά!», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Δημοτική Βιβλιοθήκη).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟ December 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00 το πρωί, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου, Αγίας Παρασκευής 8 Πικέρμι, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση βιβλίου του δασκάλου της θεατρικής ομάδας, Αντώνη Ξένου, Αριστοφάνη "Λυσιστράτη", σε ελεύθερη απόδοση Αντώνη Ξένου, Εκδόσεις "Όστρια".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΡΑΦΗΝΑ: «1915 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ December 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δήμος ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και οι Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ σας προσκαλούν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο Ραφήνας – Πικερμίου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Θ. Μαυρογορδάτου : 1915 Ο Εθνικός Διχασμός

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ! (11-12-13 Δεκεμβρίου)

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΠΑΤΑ, ΣΚΑΚΙ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το πρόγραμμα “Fly me to the Moon” που μεταμορφώνει εδώ και 3 χρόνια το χώρο του αεροδρομίου σε μουσική ή χορευτική σκηνή, αλλά και σε θεατρικό σκηνικό, συνεχίζει ακόμη πιο διαδραστικά, εκπλήσσοντας επιβάτες και επισκέπτες με τον.. επόμενο στίχο του τραγουδιού!!! “Let me play” λοιπόν και.. επιδαπέδιο σκάκι στο αεροδρόμιο πριν από το ταξίδι!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ RAFINISTAS & TO ΠΙΤΣΙΜΠΟΥΡΓΚΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ December 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ομάδα Rafinistas- Θεατρική Δοκιμασία σας προσκαλεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 8 μ.μ. στο χώρο του παλιού σχολείου (συμβολή οδών Τριγλίας και Αθηνών) να παρακολουθήσετε, υπό τη μορφή θεατρικού αναλογίου, το έργο ΠΙΤΣΙΜΠΟΥΡΓΚΟ της Σώτης Τριανταφύλλου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ «AMBASSADORS» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ November 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η Ορχήστρα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων, «Ambassadors», δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2015 και είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής προσπάθειας συμπολιτών μας με ιδιαίτερη αγάπη στη μουσική. Σκοπός της είναι η καλλιέργεια της μουσικής παιδείας, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας. Την Ορχήστρα διευθύνει ο διακεκριμένος μουσικός κ. Σπύρος Αλεξανδράτος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ; Ο ΒΟΛΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Σ’ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΟΛΟΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ November 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οι εκδηλώσεις και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό. Παράλληλα, ένα σημαντικό τμήμα των δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ αποτελεί πλέον η Κιθαριστική Ορχήστρα η οποία προετοιμάζεται εντατικά. Στην Ορχήστρα μπορούν να συμμετέχουν Κιθαριστές όλων των επιπέδων σπουδών κλασικής κιθάρας από κάθε Ωδείο ή άλλο Φορέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

10 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ