ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΕΞΕ ΛΟΛΑ, ΤΡΕΞΕ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ February 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στο Βερολίνο της δεκαετίας του 1990 ο νεαρός Μάνι (Μόριτς Μπλάιμπτροϊ) χάνει στο τρένο τα 100.000 μάρκα που πρέπει να επιστρέψει στο λαθρέμπορο Ρόνι. Απελπισμένος παίρνει τηλέφωνο την φίλη του Λόλα (Φράνκα Ποτέντε) η οποία θα κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει. Ακολουθεί το ανελέητο κυνηγητό διάρκειας 20 λεπτών για την ανεύρεση των χρημάτων - σε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“DROPS OF BREATH” ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δ.Α.Α., ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΥ February 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Η νέα έκθεση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με τίτλο «Drops of Breath» παρουσιάζει, μέσα από υποβρύχιες φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων και βίντεο, τη χορευτική παράσταση που πραγματοποιήθηκε κάτω από την επιφάνεια της μεσογειακής θάλασσας, σε ένα περιβάλλον που, χάρις στην απουσία σωματικού βάρους και εδάφους, απελευθερώνει και συνδέει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημήτρης Λαζογιώργος – Ελληνικός 1940-2005  (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΖΟΓΙΩΡΓΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00, στον Σύλλογο των Αθηναίων (Κέκροπος 10, Πλάκα) διοργανώνεται εκδήλωση-αφιέρωμα στον ελληνολάτρη λογοτέχνη και δημοσιογράφο Δημήτρη Λαζογιώργο-Ελληνικό με τίτλο «Ένας Ελληνικός μεταξύ μας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΧΟΡΩΝ & ΚΥΜΒΑΛΩΝ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, Λ.Ε. ΚΕΡΑΤΕΑΣ February 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στην κοπή της πίτας του Λυκείου Ελληνίδων Κερατέας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/1/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που κάνουν οι Σύλλογοι και οι Φορείς του Δήμου Λαυρεωτικής, το Λύκειο Ελληνίδων έκοψε κι αυτό με τη σειρά του τη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, για να καλωσορίσει το 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

4ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ February 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η «Χρυσή τομή» ξεκινά μια ιστορική αναδρομή μέσω σειράς ελληνικών ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορική έρευνα από τις 6-8 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του συνδέσμου «Χρυσή τομή» με ελεύθερη είσοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ» ΜΕ ΤΟ «ΝΟΤΙΑ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΑΡΤΕΜΙΣ February 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουν τα νέα σύγχρονα συστήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου του Δημοτικού Κινηματογράφου Μαρκοπούλου «Άρτεμις» και σας προσκαλούν στην Α΄ προβολή της ταινίας «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ January 29, 2016 / απο ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ (author)

Ήττα του Ορθού Λόγου. Ήττα της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ήττα του πολιτισμού. Γιατί η υπεράσπιση της Δημοκρατίας δεν γίνεται α λα καρτ, δεν είναι πολλών ταχυτήτων και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email