ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ & ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ January 27, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το kirkinews.gr ανοίγει παράθυρο στην Τέχνη & τον Πολιτισμό, πιστεύοντας ότι στη σημερινή πραγματικότητα είναι τα μόνα πράγματα που φωτίζουν τη γκρίζα πραγματικότητα που τυλίγει όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΚΑ. Α.-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ January 28, 2016 / απο kirkinews.gr (author)

«Ακόμα και στην κόλαση, εγώ θα ζωγράφιζα». Ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος ζωγραφίζει ασταμάτητα. Αρνείται όμως να πουλήσει πίνακές του, δεν κάνει εκθέσεις και υπογράφει με το όνομα της γυναίκας του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑ ΜΑΜΑΛΟΥΞ-ΤΟ ΣΩΜΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΘΗΝΑ January 27, 2016 / απο ΕΡΣΗ ΝΙΑΩΤΗ (author)

Η Κυρία Μαμαλούξ αναβόσβηνε μαύρα τσιγάρα σε μία χαμένη αντιπαράθεση με τον χρόνο. Το τασάκι μπροστά και δεξιά της έκανε το δικό του προσωπικό πάρτι και το μαύρο πληκτρολόγιο είχε εξαντληθεί να της φέρνει καφέδες και να προσπαθεί να ικανοποιεί όλα της τα γούστα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ «ΞΑΝΑ» Σ’ ΕΝΑ ΕΙΚΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΒΙΒΛΙΟ, ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ January 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το ΞΑΝΑ είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο που απευθύνεται στους ερωτευμένους, και όχι μόνο... Με την παιγνιώδη διάθεση του Μάκη Τσίτα οι απλές εκφράσεις και τα απλά περιστατικά ανάμεσα στα ζευγάρια αποκτούν σημασία και ουσία που μπορούν να φτάσουν έως το όριο της ποίησης. Ένα μικροσκοπικό πλασματάκι που ονομάζεται ΞΑΝΑ τριγυρνά στον κόσμο των ανθρώπων και παίρνει μέρος στη ζωή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ January 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα (ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.) διοργανώνει ανοιχτές συζητήσεις γύρω απ’ τη Τέχνη, την Ιστορία, την Θρησκεία, την Πολιτική αλλά και την καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις υπό το γενικό τίτλο «Κάθε Τρίτη και κάτι άλλο», στη βιβλιοθήκη Λυκείου Ν. Μάκρης (Λυκείου & Μιχαήλ Κόλλια Ν. Μάκρη).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ»!

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δ.Α.Α., ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ January 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται το «Μουσικό Χωριό»: Αυτή την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, το «Μουσικό Χωριό», μια από τις μεγαλύτερες και πιο δραστήριες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη, θα προσφέρει στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου μας στιγμές τέχνης, μουσικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης, μέσα από ένα πρόγραμμα τριών ενοτήτων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ January 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος δημιουργήθηκε ένα νέο εκπαιδευτικό, διαδραστικό πολυμεσικό μουσείο, ανοιχτό στο κοινό. Στόχο του μουσείου αποτελεί η ανάδειξη των ιστορικών και αρχαιολογικών στοιχείων της Ακαδημίας και η προσέγγιση του χώρου της φιλοσοφίας και των ιδεών με την χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email