ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΙΣΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΓΩΠΟΛΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΣΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

«Ο Πείσμονας είναι ένας μικρός Εγωπολίτης, που ξεκινά να βρει την Εσύπολη με μοναδικό του εφόδιο τη συμβουλή της βασίλισσας της Εγώπολης, να βάζει πάντα μπροστά το ΕΓΩ του. Με ποιον όμως τρόπο θα μπορέσει τελικά από την Εγώπολη να φτάσει στην Εσύπολη;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ FOR WHOM THE BELL TOLLS

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ October 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η κλασική ταινία «Για ποιον κτυπά η καμπάνα» προβάλλεται τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ, απ’ το cine Ραφήνα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Η Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σαμ Γουντ του 1943, είναι έγχρωμη και διαρκεί 170 λεπτά. Πρωταγωνιστούν οι: Γκάρι Κούπερ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κατίνα Παξινού και Ακίμ Ταμίροφ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΡΑΜΝΟΥΣ October 15, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ραμνούντα, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 08:50 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ’’ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗ ΜΠΡΕΞΙΖΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ March 31, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Προωθείται η αποκατάσταση της χωματερής στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση της Νέας Μάκρης, με επιτόπου διατήρηση των υλικών σχηματίζοντας λόφο ύψους άνω των τριών μέτρων. Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα κινητοποιηθήκαμε για να αποφευχθεί η επιτόπου συγκέντρωση και κάλυψη των υλικών. Αυτό θα αλλοιώσει το φυσικό ανάγλυφο και θα υποβαθμίσει μόνιμα τον υγρότοπο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΤΕΛΕΤΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΑΠΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οι σινεφίλ θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν επιλεγμένες ταινίες με την έναρξη προβολών του σινε-Ραφήνα από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, σε όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και πάλι στον φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΠΡΕΞΙΖΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ September 07, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Από 12 Μαρτίου 2015 με έγγραφό μας επισημαίναμε στο Δήμο Μαραθώνα και σε αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα πρέπει να απομακρυνθούν τα εναποτεθέντα υλικά του ΧΑΔΑ στην πρώην Αμερικανική βάση επειδή με το νέο Ρυθμιστικό Νόμος 4277 του 2014 χαρακτηρίστηκε η περιοχή του ως υγρότοπος Α΄ προτεραιότητας όπου απαγορεύεται η επιχωμάτωση και κάθε δραστηριότητα που υποβαθμίζει την οικολογική του κατάστασή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

7 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

6 ΩΡΕΣ 29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

6 ΩΡΕΣ 41 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ