ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

“THE SHELTERING SKY” - "ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ"

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ January 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το εξαιρετικό έργο Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016, οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου, μέσα από τη νέα έκθεση με τίτλο «THE SHELTERING SKY» - "Στο Καταφύγιο του Ουρανού"

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΟΙΗΣΗ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΠΝΙΓΜΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ December 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο πόνος των χιλιάδων μανάδων προσφύγων με τα παιδιά τους στην αγκαλιά και τις κοιλιές τους, με τον τρόμο χαραγμένο στο βλέμμα και τη ψυχή τους, τα δεκάδες μικρά παιδιά, αθώα θύματα της θάλασσας που τους στέρησε τη δυνατότητα να ζήσουν κάπου λεύτερα, μακριά απ’ το πόλεμο και το φόβο του θανάτου ολόγυρά τους στη πατρίδα τους, ο σπαραγμός του άδικου πρόωρου χαμού τους, οδήγησαν το χέρι της Δώρας Ραγκούση – Αγγελάκη να αποτυπώσει στο μουσαμά δύο πινάκων της την οδύνη της προσφυγιάς των γυναικών μανάδων και στο χαρτί να γράψει ένα ποίημα – αποχαιρετισμό στα νεκρά σωματάκια που κάθε τόσο ξεβράζει το Αιγαίο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘‘ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ’’ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ January 08, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το cine Ραφήνα ξεκινά από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου τη νέα χρονιά με τη Δανέζικη ταινία του 2006 «Μετά το γάμο», που θα προβληθεί στο ΚΑΠΗ στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ. Η ταινία είναι κοινωνική διάρκειας 120΄ σε σκηνοθεσία Σούζαν Μπίερ με τους: Μαντς Μίκελσεν,Σίσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Ρολφ Λάσγκαρντ, Στίνε Φίσερ Κρίστενσεν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ESCHER ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ESCHER, ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ January 05, 2016 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι, Σας καλούμε στην τέταρτη μηνιαία συνάντηση μας την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στις 19:00 στο φιλόξενο χώρο του παταριού στον Καταναλωτικό Συνεταιρισμό στη Νέα Μάκρη στην οδό Λιβυσίου αριθμός 28 (πρώτος παράλληλος κάτω από την κεντρική πλατεία της Ν.Μάκρης).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ & ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ December 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Για μια ακόμη φορά ο Πολιτισμός «συναντήθηκε» με την Παιδεία και την Αλληλεγγύη στον Δήμο Μαρκοπούλου, στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής των Τμημάτων Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και των μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΘΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν στην Έκθεση Παιδικών Έργων Ζωγραφικής, με τίτλο: «Δώσε κι εσύ μια Ζωγραφιά!», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Δημοτική Βιβλιοθήκη).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΞΕΝΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟ December 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00 το πρωί, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου, Αγίας Παρασκευής 8 Πικέρμι, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση βιβλίου του δασκάλου της θεατρικής ομάδας, Αντώνη Ξένου, Αριστοφάνη "Λυσιστράτη", σε ελεύθερη απόδοση Αντώνη Ξένου, Εκδόσεις "Όστρια".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΡΑΦΗΝΑ: «1915 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ December 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δήμος ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και οι Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ σας προσκαλούν τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο Ραφήνας – Πικερμίου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή Γιώργου Θ. Μαυρογορδάτου : 1915 Ο Εθνικός Διχασμός

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email