ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΠΡΕΞΙΖΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ September 07, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Από 12 Μαρτίου 2015 με έγγραφό μας επισημαίναμε στο Δήμο Μαραθώνα και σε αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα πρέπει να απομακρυνθούν τα εναποτεθέντα υλικά του ΧΑΔΑ στην πρώην Αμερικανική βάση επειδή με το νέο Ρυθμιστικό Νόμος 4277 του 2014 χαρακτηρίστηκε η περιοχή του ως υγρότοπος Α΄ προτεραιότητας όπου απαγορεύεται η επιχωμάτωση και κάθε δραστηριότητα που υποβαθμίζει την οικολογική του κατάστασή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΡΤ ΑΤΗΙΝΑ October 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας και Βίντεο στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina, που γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλιά της, παρουσιάζει μία νέα ομαδική έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, με τον τίτλο «Τελικός Προορισμός»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ September 30, 2015 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, σας καλούν να λάβετε μέρος στην περιήγηση που διοργανώνουν σε αρχαιολογικούς χώρους του Μαραθώνα, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2014

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“HIS MAJESTY THE KING OF SPAIN” ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ September 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Οι “His Majesty the King of Spain” προσκαλούν τους επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο «βασίλειο» της μουσικής τους, την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου (χώρος ελεύθερης πρόσβασης).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
I love Athens! (ΦΩΤΟ: Γραφείο Τύπου ΔΑΑ)

I LOVE ATHENS

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ September 17, 2015 / απο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (author)

Η Έλλη Πασπαλά στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών! 16/09/15 Στο αεροδρόμιο ..αγαπάμε τις συνδέσεις! Ανθρώπων, πολιτισμών, δρομολογίων και κυρίως.. πόλεων! H διάσημη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, για την πρώτη επίσημη εκτέλεση του τραγουδιού "I love Athens!" σε διασκευή της γνωστής σύνθεσης "I love Paris", της πόλης που το 1953 ύμνησε ο Cole Porter.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΒΡΟΧΗ’’ BARAN ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ September 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το cine Ραφήνα συνεχίζει την προβολή ταινιών στο ΚΑΠΗ την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, με την έγχρωμη ταινία Ιρανική ταινία ‘’ΒΡΟΧΗ’’ του 2001 διάρκειας 94΄ σε σκηνοθεσία Ματζίντ Ματζιντί με πρωταγωνιστές τους: Ζάρα Μπαραμί,Χοσεΐν Αμπεντινί, Μοχάμετ Αμίρ Νατζί. Λίγα λόγια για την πλοκή του έργου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ June 04, 2015 / απο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (author)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο ΔΑΑ ανανεώνει τη δέσμευσή του να προστατεύει το περιβάλλον, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις από τη λειτουργία του αεροδρομίου και λαμβάνοντας πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την περιβαλλοντική απόδοσή του, όπως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email