ΑρχικήFEATUREDΕκτός πρίζας ο ΔΕΔΔΗΕ!

Εκτός πρίζας ο ΔΕΔΔΗΕ!

Μεγάλες περιοχές της Ραφήνας εκτός ρευματοδότησης για δεύτερο 24ωρο. Κλάταρε ο ΔΕΔΔΗΕ;

Από χτες παραμένει χωρίς ρεύμα και νερό η Διώνη, καθώς το αντλιοστάσιο είναι εκτός λειτουργίας, επίσης εκτός ρευματοδότησης παραμένει από χτες ο Νέος Βουτζάς, αλλά και η Ραφήνα καθώς από τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Πέμπτη, έπεσε η μία φάση στο Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι,  μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες ρομαντικά υπό το φως κεριού.

Κάποιοι καταναλωτές είναι τελείως άτυχοι καθώς η φάση που έπεσε έβγαλε εκτός λειτουργίας σημαντικές συσκευές ενώ παραμένουν σε χρήση κάποιες πρίζες και φώτα. Οι πιο τυχεροί δεν έχουν φως στα δωμάτια του μισού τους σπιτιού, αλλά τουλάχιστον λειτουργούν οι κύριες ηλεκτρικές συσκευές, καλοριφέρ και αιρ κοντίσιον.

Το πλέον δυσάρεστο παραμένει ότι κανείς απ’ τον ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορεί να πληροφορήσει τους εκατοντάδες καταναλωτές πότε θ’ αποκατασταθεί η βλάβη.

Ερώτημα: αν μια έντονη βροχόπτωση βγάζει εκτός τις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ, αν σε ανύποπτο χρόνο πέφτει το FIR του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, αν οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους επί 50 μέρες, πως ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας να νιώθει ασφαλής;

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα