ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΣΑΪ ΜΕ…ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ESEEPA «ΕΣΤΙΑ» ΣΤΟ Ν. ΨΥΧΙΚΟ

ΤΣΑΪ ΜΕ…ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ESEEPA «ΕΣΤΙΑ» ΣΤΟ Ν. ΨΥΧΙΚΟ

Χθες Πέμπτη 21 Μαρτίου η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση κα Έφη Προκοπάκη και τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου προσέφεραν ένα ιδιαίτερο απόγευμα σε φίλους, εθελοντές και συλλογικότητες που υποστηρίζουν την προσπάθεια του κέντρου, με  τσάι και καφέ συνοδευμένα από γλυκές και αλμυρές νοστιμιές.

Η ζεστή αυτή σχεδόν οικογενειακή συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν η πρώτη κυρία της χώρας Σίσσυ Παυλοπούλου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυραδάκης κι η αντιδήμαρχος Νατάσα Αγγελάκη μεταξύ πολλών άλλων, είχε κι ένα βαθύτερο στόχο, την τιμή προσώπων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στάθηκαν και στέκονται πάντα δίπλα την ΕΣΤΙΑ με παντοειδείς προσφορές.

Προς τούτο η κα Προκοπάκη παρέδωσε τιμητικά αναμνηστικά στον Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελή Ξυριδάκη που πάντα στέκεται αρωγός στις ανάγκες του Κέντρου, την Δέσπω Κωτσιοπούλου η οποία πρόσφατα αγόρασε και δώρισε στην ΕΣΤΙΑ μια μονοκατοικία στα Βριλήσσια ώστε ανακαινισμένη κατάλληλα ν’ αποτελέσει την τέταρτη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) ατόμων με νοητική υστέρηση που θα πάρει προς τιμή της το όνομα «ΔΕΣΠΩ», την Σούλα Προδρομίδου μια αιώνια έφηβη κυρία  που όλο το χρόνο πλέκει ζιπουνάκια ενισχύοντας το bazaar του Κέντρου, την Μαρία Χαρτοφύλη που έχει βρει ένα πρωτότυπο τρόπο με διάφορα εκθέματα προς πώληση ώστε να ενισχύει οικονομικά το Κέντρο, την Σοφία Σαντζαρίδου ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου που με τον τρόπο της ενισχύει σ’ ότι της ζητηθεί απ’ την Εστία και τέλος την υποφαινόμενη δημοσιογράφο τόσο για την δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της Εστίας, όσο και την ενεργητική βοήθεια της ΣΥΔ Λίλιαν στο Πικέρμι.  

Όλοι όσοι τιμήθηκαν με πρώτο τον Δήμαρχο, ευχαρίστησαν την κα Προκοπάκη για την ευγενική χειρονομία της, την συνεχάρησαν για τις πολυετείς και άοκνες προσπάθειές της υπέρ όλων αυτών των «παιδιών» όπως τα ονομάζει παρότι είναι ενήλικα άτομα και της ευχήθηκαν να είναι πάντα γερή και δραστήρια ώστε να συνεχίσει το Θεάρεστο έργο που επιτελεί.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα