Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Μύκονος: Δημιουργήθηκαν καταρράκτες στο νησί μετά την κακοκαιρία

Μύκονος: Δημιουργήθηκαν καταρράκτες στο νησί μετά την κακοκαιρία

Καταρράκτες και τρεχούμενα νερά στη Μύκονο; Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι πραγματικότητα. Από την κακοκαιρία που έπληξε το προηγούμενο διάστημα το νησί των Ανέμων δημιουργήθηκαν μίνι καταρράκτες στην περιοχή Μερχιά και Αγράρι.

Το χειμώνα υπάρχει ελάχιστη έως μηδαμινή φυσική ροή ύδατος, όμως από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων ο όγκος του νερού που συγκεντρώθηκε ήταν τέτοιος που βρήκε διέξοδο, δημιουργώντας εντυπωσιακούς μίνι καταρράκτες! Το ύψος του καταρράκτη είναι 5-6 μέτρα περίπου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, οι κάτοικοι της Μυκόνου αλλά και αυτοί που ξέρουν καλά το νησί, γνωρίζουν τους Καταρράκτες της Μερχιάς. Και όταν ο καιρός βελτιώνεται μετά από κάθε μεγάλη κακοκαιρία, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν έναν περίπατο μέσα από το υπέροχο μονοπάτι που οδηγεί στους καταρράκτες για να θαυμάσουν αυτό το σπάνιο θέαμα. Οι καταρράκτες της Μυκόνου ανήκουν στα χειμωνιάτικα αξιοθέατα στην Μύκονο.

Δείτε βίντεο από το mykonoslive.tv 

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.