24 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το Γυμνάσιο Πικερμίου προέβη σήμερα σε μια μοναδική κίνηση που νομίζω αναδεικνύει την ποιότητα τόσο των μαθητών όσο και των διδασκόντων. Οι μαθητές, με δική τους πρωτοβουλία συγκέντρωσαν χρήματα από το χαρτζιλίκι τους προκειμένου να βοηθήσουν στη σίτιση των μεταναστών που φιλοξενούνται προσωρινά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Διώνης. 

Το ποσό παρέδωσε ο υποδιευθυντής κ. Σπηλιώτης με τον πρόεδρο του 15μελούς και ένα μέλος σε αρμόδιο υπάλληλο του δήμου το πρωί της Παρασκευής. Ως δημοτική αρχή, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας τόσο τους μαθητές όσο και τη διευθύντρια κ. Ανθή Γεωργιάδου και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ευαισθησία που επέδειξαν.

Δίνουν την καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους τους κακοπροαίρετους που αντί να δουν το δράμα των ανθρώπων αυτών και να σκεφτούν πως ζουν σε ένα δήμο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες, προτίμησαν να απεργάζονται θεωρίες συνωμοσίας και να κάνουν ασκήσεις φτηνής αντιπολίτευσης.

Χαίρομαι ειλικρινά γιατί η πλειοψηφία των δημοτών τους αποδοκιμάζει στην πράξη ενισχύοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια των τοπικών αρχών να εξασφαλίσουμε συνθήκες αξιοπρέπειας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. 

Γιώργος Κοκκόλης

Αντιδήμαρχος Πικερμίου, Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου

Αραφηνίδων Αλων 12, 19009 Ραφήνα

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα