24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ KIRKINEWS ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ KIRKINEWS ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Ομολογουμένως εκπλαγήκαμε απ’ την έγγραφη αναγνώριση των προσπαθειών της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για την αφιλοκερδή προβολή κάθε ουσιαστικής ενέργειας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και μάλιστα του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, απ’ το Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Χρήστο Ποθουλάκη, ο οποίος με τη χαρακτηριστική γραφή του αναφέρει:  

ΘΕΜΑ: Αναγνώριση αφιλοκερδούς προβολής των διαμεσολαβητικών ενεργειών του Συμπαραστάτη προς χάριν των δημοτών και φορέων Σπάτων – Αρτέμιδος

Σχετ.: Η αυτοβούλως ανταπόκρισή σας στην άμεση προβολή των ζητημάτων και αποτελεσμάτων του διαμεσολαβητικού έργου του ΣτΔΕ 

Ο  Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος, με αφορμή τη συμπλήρωση 2,5 χρόνων περίπου διαμεσολαβητικής δράσης στις τοπικές υποθέσεις που αφορούν τους δημότες – πολίτες και τους φορείς του Δήμου Σ-Α, στο πλαίσιο των διαδικασιών που ορίζει ο «ΚΩΔΙΚΑΣ Λειτουργίας του Συμπαραστάτη», ο «ΟΔΗΓΟΣ Δημοτικής Διαβούλευσης του Υπ. Εσωτερικών» και οι διατάξεις των § 3 και 5 του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010 (διαμεσολάβηση κατόπιν καταγγελιών, κατάρτιση προτάσεωνεκθέσεων, κλπ), σε συνδυασμό πάντα με το άρθρο 102 του Συντάγματος (που δίνει τη δυνατότητα διαμεσολάβησης σε όλες τις τοπικές υποθέσεις –  ως αρμοδιότητα των ΟΤΑ), το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 (που δίνει τη δυνατότητα διαμεσολάβησης σε όλες τις αρμοδιότητες των ΟΤΑ Α’ βαθμού) και το άρθρο 2 του Ν. 2690/99 (που δίνει τη δυνατότητα σε αυτεπάγγελτη ενέργεια – διαμεσολάβηση), ευχαριστεί το «www.kirkinews.gr» για την αφιλοκερδή συνδρομή του στην άμεση και απευθείας ενημέρωση, γύρω από τα αποτελέσματα κάθε διαμεσολαβητικής ενέργειας κοινού ενδιαφέροντος.

 Εν όψει της διαμόρφωσης της 2ης Ετήσιας «ΕΚΘΕΣΗΣ» του, ο «Συμπαραστάτης» χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία σε τοπικό επίπεδο, η οποία ενισχύει το θεσμό της «Διαβούλευσης» και του διαλόγου και δίνει τη δυνατότητα κατά το δυνατόν αντικειμενικής ενημέρωσης, προς διευκόλυνση της ελεύθερης κρίσης των αναγνωστών – πολιτών στα ζητήματα που τους αφορούν, ώστε να αναπτύξουν με ποιοτικά χαρακτηριστικά το δικαίωμα του προσωπικού και συλλογικού τους αυτοκαθορισμού, υπερασπιζόμενοι τις υποθέσεις τους, γιατί όχι και το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον σε τοπικό επίπεδο.

Με τις ευχές για καλή συνέχεια στην αφιλοκερδή συνδρομή σας, υπέρ των δημοτών – πολιτών.

Ο ΣτΔΕ

Χ. Ποθουλάκης

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα