19.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΝΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΝΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

O Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Βλάχος, με ερώτησή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητά να ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε η εκδίκαση των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί προς την Κτηματολόγιο Α.Ε, να πραγματοποιείται στους κατά τόπους Δήμους.

Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση, η απόφαση της Κτηματολόγιο Α.Ε να επιλέξει ως χώρο εκδίκασης των ενστάσεων που υπεβλήθησαν προς την εταιρεία, τα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων που βρίσκονται στην Αθήνα, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση εκατοντάδων ιδιοκτητών των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, καθώς είναι υποχρεωμένοι να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, καταβάλλοντας μάλιστα ιδιαίτερα υψηλό κόστος.

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση: (Αρ. πρωτ: 4936/10.04.2017)

ΘΕΜΑ: «Εκδίκαση ενστάσεων που υποβλήθηκαν στην Κτηματολόγιο Α.Ε»

Το τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Κρωπίας αλλά και άλλοι Δήμοι της Περιφέρειας Αττικής, γίνονται αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών και παραπόνων από δημότες, λόγω της επιλογής της Κτηματολόγιο Α.Ε, να επιλέξει ως χώρο εκδίκασης των ενστάσεων που υπεβλήθησαν προς την εταιρεία, τα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων που βρίσκονται στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη επιλογή, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση εκατοντάδων ιδιοκτητών, καθώς είναι υποχρεωμένοι να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, καταβάλλοντας μάλιστα ιδιαίτερα υψηλό κόστος. Κατόπιν τούτων…

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Θα ληφθεί μέριμνα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έτσι ώστε η εκδίκαση των ενστάσεων προς την Κτηματολόγιο Α.Ε να πραγματοποιείται σε χώρους των κατά τόπους Δήμων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν αποτελεσματικά και χωρίς ταλαιπωρία εκατοντάδες ιδιοκτήτες;

 

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ                                                       Αθήνα, 10 Απριλίου 2017

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΒΛΑΧΟΣ

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα