26.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Εκφράζω την πλήρη ικανοποίηση μου που ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και η αναπληρωτής Υπουργός, αποδέχθηκαν το περιεχόμενο της επίκαιρης ερώτησης μου για τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση εργασίας»

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα από τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο και την Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ράνια Αντωνοπούλου, ότι ο κυβερνητικός εταίρος ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετεί πλήρως το περιεχόμενο της πρότασής μου, όπως διατυπώθηκε αρχές Αυγούστου στη κατάθεση Επίκαιρης Ερώτησής μου, για την μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση εργασίας.

Με τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σηματοδείται η πρόθεση της Κυβέρνησης για ουσιαστική απομείωση του φαινομένου της ανεργίας.

Για την ιστορία να αναφέρω, αφού αυτό είναι πολιτικά συνεπές και κοινοβουλευτικά ορθό, ότι στις 5 Αυγούστου 2016, ως Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, με εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση μετατροπής του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση εργασίας, ρωτώντας την Κυβέρνηση τι προτίθεται-επ’ αυτού-να πράξει, ερώτηση η οποία δημοσιοποιήθηκε αυθημερόν με σχετικό δελτίο τύπου.

Καίτοι η συζήτηση της ρηξικέλευθης αυτής πρότασης ορίστηκε για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, με χαρά διαπιστώνω πως ο κ. Υπουργός εξήγγειλε ήδη την υλοποίησή της.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνοδοιπορούμε ως Κυβερνητικοί Εταίροι με λόγο, άποψη, θέσεις και προτάσεις και αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν οι προτάσεις μας αυτές υιοθετούνται και υλοποιούνται τόσο άμεσα, καταδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την ορθότητά τους». 

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα