31.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΥΧΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων έφθασαν, φέρνοντας μαζί τους το διαχρονικό και αληθινό μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της πίστης σε ένα καλύτερο αύριο.

Η οικονομική κρίση και οι δυσκολίες είναι ακόμα εδώ. Είναι όμως εδώ και όλα όσα μας δίνουν καθημερινά δύναμη και ελπίδα: οι μικρές και μεγάλες πράξεις ανθρωπιάς και προσφοράς στον πλησίον, οι μικροί και μεγάλοι στόχοι που πετυχαίνουμε για τον τόπο μας με κοινή προσπάθεια και ομοψυχία, οι μικρές και μεγάλες στιγμές χαράς που μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Για όλα αυτά, αξίζει να προχωρήσουμε μπροστά, κρατώντας ψηλά το κεφάλι. Ας εμπνευστούμε από το πνεύμα των Χριστουγέννων για να κάνουμε το καλό, όπου και όπως μπορεί ο καθένας μας. Ας υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, με κουράγιο και διάθεση να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τον τόπο μας. 

Ο Δήμος Σαρωνικού θα συνεχίσει να υπηρετεί αυτό το σκοπό, με κάθε μέσο που διαθέτει. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για την αναβάθμιση των υπηρεσιών, των υποδομών και της ποιότητας ζωής σε κάθε γειτονιά. Θα συνεχίσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Με θετικές σκέψεις, συμμετοχή και ενότητα, μπορούμε να κάνουμε το 2018 μια πραγματικά καλύτερη χρονιά.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα. Το νέο έτος να φέρει σε όλους υγεία και χαρά. 

 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού

Γεώργιος Β. Σωφρόνης

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα