21.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ

Η Δέσποινα Αφεντούλη Δρ Κοινωνιολογίας-Δημοσιογράφος αν και πολύ νέα, έχει διατελέσει εντεταλμένη Γραφείου Τύπου – εκπρόσωπος Τύπου του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, έχει ασχοληθεί με τους τομείς τουρισμού, πολιτισμού, παιδείας, χωροταξίας και Νέας Γενιάς.

Γεννήθηκε το 1981 και προέρχεται από οικογένεια αγιογράφων-ζωγράφων. Είναι διδάσκουσα και επιστημονική σύμβουλος στο ΤΕΙ Αθήνας και δημοσιογράφος

Προερχόμενη απ’ τη τοπική αυτοδιοίκηση, ανοίγει τα φτερά της για την κεντρική πολιτική σκηνή με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ξαφνιάζοντας ευχάριστα με την απόφασή της αυτή.

Στο μήνυμα που απευθύνει στους ψηφοφόρους της περιφέρειας Αττικής αναφέρει:

«Δηλώνω παρούσα στον αγώνα για τη συσπείρωση και ανασυγκρότηση των προοδευτικών δυνάμεων της κεντροαριστεράς στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Η σημερινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα επιτάσσει τη λήψη δύσκολων αποφάσεων.

Όραμά μας είναι το σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος, με βιώσιμη και παραγωγική οικονομία, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, ώστε να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά ζητήματα της χώρας.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία και να αποκτήσουμε επιτέλους εθνική συνείδηση.

Να δώσουμε ένα συλλογικό αγώνα για τη χώρα μας και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Να οικοδομήσουμε ένα κράτος πρόνοιας, με δημόσια, δωρεάν, ποιοτική Παιδεία και Υγεία για Όλους.

Υπερασπιζόμενη τις αξίες και τις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της δικαιοσύνης, της ισότητας, της αλληλεγγύης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Προερχόμενη από την τοπική Αυτοδιοίκηση (περιφερειακή σύμβουλος Αν. Αττικής, δημοτική σύμβουλος Διονύσου), γνωρίζω τα ζητήματα που απασχολούν και ενδιαφέρουν την Αττική.

Ζήτω την πολύτιμη στήριξή σας και δεσμεύομαι να αγωνιστώ με ήθος, υπευθυνότητα και συνέπεια».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα