20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΚΚΕ & ΚΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΚΚΕ & ΚΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Στο πλαίσιο του Κεντρικού Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22-23 Σεπτέμβρη στο Ίλιον στο Πάρκο Τρίτση, οι οργανώσεις της ΚΝΕ της περιοχής μας είχαν προγραμματίσει σύσκεψη – εκδήλωση στις 2 Σεπτέμβρη στη Νέα Μάκρη. Για την προπαγάνδιση της εκδήλωσης, οργάνωσαν εξορμήσεις με ενημερωτικό υλικό.

Αυτό φαίνεται, για άλλη μια φορά,  δεν άρεσε στις δημοτικές αρχές των δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου, που μια μέρα πριν την εκδήλωση αποφάσισαν να εφαρμόσουν νόμους και εγκυκλίους, αφαιρώντας τα χαρτοπανό της ΚΝΕ. Την ίδια στιγμή τόσο οι δημοτικές επιχειρήσεις των δήμων, άλλοι φορείς αλλά και νυχτερινά μαγαζιά, έχουν γεμίσει από καιρό τους χώρους με χαρτόνια, πανό,  και αφίσες τα οποία φαίνεται δεν ρυπαίνουν.

Αντιπροσωπεία των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, την 1/9/17 πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας τόσο στην αντιδήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, όσο και στη Γενική Γραμματέα του δήμου Μαραθώνα, καταγγέλλοντας το γεγονός και την προκλητική συμπεριφορά των παραπάνω δήμων απέναντι στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ, που παραμονές κεντρικών εκδηλώσεων αφαίρεσαν για άλλη μια φορά ενημερωτικό υλικό, προκαλώντας τα δημοκρατικά αισθήματα των κατοίκων της περιοχής μας ξηλώνοντας τα χαρτοπανό της ΚΝΕ και τοποθετώντας των δημοτικών επιχειρήσεων.

Οι εκλεγμένοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι της περιοχής μας καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες στους τομείς της καθαριότητας, που δεν φημίζονται τόσο για την δημοκρατική τους αντίληψη, καλό θα ήταν, αντί να ασχολούνται με το κατέβασμα των προπαγανδιστικών υλικών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, να ασχοληθούν:

Με την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στους δήμους μας, στους οποίους έχουμε κατά διαστήματα και σοβαρούς τραυματισμούς, πέρα από τον νεκρό που θρηνήσαμε στο δήμο Μαραθώνα.

Nα φροντίζουν για τα γάντια, κατάλληλα υποδήματα, φόρμες των εργαζομένων.

Να φροντίζουν για  την “νομιμότητα” στην αποκομιδή των κλαδιών και όχι παρανόμως να εισπράττουν χρήματα.

Να κόψουν το λαιμό τους για να πληρωθούν εργαζόμενοι στους δήμους και στις δημοτικές επιχειρήσεις.

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και τις ΚΝΕ δεν θα ανεχθούν την όποια παρεμπόδιση των δραστηριοτήτων, τόσο του φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Οκτωβριανή Επανάσταση. Δεν θα ανεχτούν την όποια προσπάθεια φίμωσης εν όψει και των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα