22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ VS ΚΩΣΤΑ ΛΕΒΑΝΤΗ

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ VS ΚΩΣΤΑ ΛΕΒΑΝΤΗ

Η  χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Λαυρεωτικής κύριου Λεβαντή, αποδεικνύει τον πανικό και το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει .

 Με χυδαιολογίες και ψέματα προσπαθεί να αντιπολιτευτεί και να κρύψει τις δικές του απαράδεκτες συμπεριφορές, εμπλέκοντας εσκεμμένα και τους Δημότες.

Επειδή δεν μπήκε ούτε χθες στον κόπο να συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο ,θα μπω για ακόμα μια φορά στην διαδικασία να του απαντήσω  με τον τρόπο, που ο ίδιος έχει επιλέξει να πολιτεύεται  κρυπτόμενος πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

 Ο κύριος Λεβαντής στην ανακοίνωσή του μιλάει για ανυπαρξία έργου, όταν ο ίδιος δεν έχει καθόλου εικόνα ούτε για τα έργα που έχουν γίνει αλλά ούτε και για τα έργα που  πρόκειται να υλοποιηθούν. Πως θα μπορούσε να έχει άλλωστε όταν παρουσιάζεται στο Δημοτικό συμβούλιο μόνο όταν κινδυνεύει να υποστεί τις κυρώσεις του κανονισμού περί απουσιών. Επιφυλάσσομαι να του στείλω τον απολογισμό του έτους για να καταλάβει το πόσο εκτίθεται με τις ανακοινώσεις του ,αλλά και για να αποκτήσει επιτέλους εικόνα για τον δήμο μας.

Επαναφέρει το θέμα της οικονομικής αστυνομίας για την εκκρεμότητα του ΝΠΔΔ Θορικός όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι εγώ ήμουν αυτός που εντόπισε το θέμα και το έστειλα αμέσως στον εισαγγελέα. Προφανώς το κάνει για να δημιουργήσει εντυπώσεις υποτιμώντας ξανά την νοημοσύνη των Δημοτών. Είναι εξάλλου προφανές ότι τα αγαπημένα του σπορ είναι η λάσπη  και ο αποπροσανατολισμός.

 Όσον αφορά το θέμα με τις προσφυγές για τις καντίνες μάλλον δεν ξέρει ή κάνει ότι δεν ξέρει να διαβάζει. Στην προηγούμενη ανακοίνωση αναφέρθηκα ξεκάθαρα στην δική του προσφυγή η οποία έχει απορριφθεί από την αποκεντρωμένη ως απαραδέκτως ασκηθείσα.

Όσον αφορά την αυτεπάγγελτη προσφυγή της αποκεντρωμένης του συνιστώ, να κάνει λίγο υπομονή και να ξαναδιαβάσει  την απάντηση μου που έχει ήδη δοθεί εδώ.

http://lavreotiki.gr/poioi-eimaste/dimarxos/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/item/963-anakoinosi-dimou-lavreotikis-sxetika-me-tin-akyrosi-tou-2ou-diagonismoy-gia-ekmisthosi-koinoxriston-xoron

Το πλέον κωμικοτραγικό είναι, ότι με εγκαλεί, γιατί έπραξα το αυτονόητο αναθέτωντας σε ειδικούς την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και της επιχείρησης , όταν ο ίδιος προσπάθησε με όλους τους τρόπους να στερήσει από τα ταμεία της 390.000 ευρώ.

Όσον αφορά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Βρωμοπούσι και τα οποία προσπαθεί να διαστρεβλώσει, υπάρχουν δημόσιες καταγγελίες  αλλά και πιθανότατα να υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό που τον εκθέτει. Αν τον ενοχλεί η φράση που χρησιμοποίησα, ότι ακολουθεί τακτικές νονών της νύχτας, είμαι διατεθειμένος να την ανακαλέσω , αρκεί να μου βρει μια αντίστοιχη που να χαρακτηρίζει αυτόν, που επιτίθεται φραστικά σε επιχειρηματίες και ασκεί βία σε εργαζόμενους, προκειμένου να τους αποτρέψει να λειτουργήσουν.  

 Αν νομίζει ο κύριος Λεβαντής, ότι νομιμοποιείται να επιτίθεται φραστικά, να απειλεί και να χειροδικεί σε εργαζόμενους, τότε πλανάται πλάνην οικτράν και καλά θα κάνει, να μην προσπαθεί να κάνει συνένοχούς του Δημότες. Αυτός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα όσα τραγικά διαδραματίζονται.

Για να καλύψει όσο μπορεί τις ευθύνες του και τα πραγματικά γεγονότα, έφτασε και σε σημείο να δηλώσει ψευδώς ότι του ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος στον οποίο επιτέθηκε. Ακολούθησε προφανώς μετά η διάψευση από το θύμα του, εκθέτοντάς τον για πολλοστή φορά. Δείγμα πανικού και αλλοφροσύνης.

Θα συμφωνήσω με τον κύριο Λεβαντή μόνο σε ένα σημείο: ότι ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ιδιαιτέρως των επιχειρηματιών που θέλουν να διατηρήσουν τα μονοπώλιά τους εις βάρος των Δημοτών.

Συνιστώ στον κύριο Λεβαντή, να κάνει μια βόλτα στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής και να συνομιλήσει με τους κατοίκους, για να εισπράξει την πραγματική εικόνα για τις παραλίες, που για πρώτη φόρα μετά από χρόνια είναι οργανωμένες, καθαρές και προσελκύουν επισκέπτες. 

Θα μπορούσα να του ευχηθώ καλές διακοπές και καλή ξεκούραση, αλλά η ευχή θα είναι άτοπη, αφού η ανυπαρξία του υποδηλώνει ότι ξεκουράζεται διαρκώς. 

 

                                                                                                                                Δημήτρης Λουκάς

                                                                                             Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα