33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ Η «ΙΩΝΙΔΑ» ΣΙΣΣΥ ΚΑΤΣΟΥΔΑ

ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ Η «ΙΩΝΙΔΑ» ΣΙΣΣΥ ΚΑΤΣΟΥΔΑ

Το άστρο της Σίσσυς Κατσούδα άρχισε σιγά-σιγά ν’ ανατέλλει στην τοπική πολιτική σκηνή ένα χρόνο και κάτι πριν όταν ίδρυσε τον σύλλογο γυναικών «Ιωνίδες» και μέσα σε ελάχιστο χρόνο μεσουρανεί στο πολιτικό στερέωμα.

Παρότι η καλή φίλη Σίσσυ είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, συμβολαιογράφος η ίδια, με ονομαστό δικηγορικό γραφείο στην Παλλήνη το οποίο διατηρεί με τον σύζυγό της δικηγόρο Κυριάκο Κόκκινο, είναι επίσης μια υπέροχη μάνα τεσσάρων παιδιών με ακαδημαϊκά εύσημα, αλλά και δραστήρια δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ραφήνας-Πικερμίου, η έντονη προσωπικότητά της έγινε γνωστή μέσα απ’ την εντυπωσιακή δραστηριότητα του συλλόγου «Ιωνίδες» του οποίου προΐσταται.

Κατόπιν τούτων δεν εκπλήσσει κανέναν ότι αποτελεί πλέον μήλον της έριδος και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη νέων αυτοδιοικητικών αρχών Α΄ και Β΄ βαθμού όπως αυτή που διανύουμε, μεταξύ αυτών που επιθυμούν να την έχουν στο ψηφοδέλτιό τους, αλλά κι εκείνων που θέλουν να την βγάλουν απ’ τα πόδια τους σε τοπικό επίπεδο. Θεωρώ τιμή μου ότι στην πρώτη που απευθύνθηκε ένα μήνα σχεδόν πριν για την πλαγιοσκόπηση που της έγινε σχετικά με την κάθοδό της ως υποψηφία περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη ζητώντας την προσωπική μου άποψη, την οποία ασφαλώς της είπα και της ανέλυσα ενδελεχώς.

Μη θέλοντας να επηρεάσω καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κρίση της δεν δημοσιοποίησα τίποτα, κάτι που πάντα μετρά για μένα πάνω από ειδήσεις κι αποκλειστικότητες. Σήμερα το θέμα της υποψηφιότητας της κας Κατσούδα έχει πάρει διαστάσεις προς μία κατεύθυνση – αυτή της Περιφέρειας – χωρίς η ίδια να έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει τελικά.

Τούτο προκύπτει από διάφορα δημοσιεύματα σε έντυπο και διαδικτυακό τύπο, με φίλους της να χαίρονται όταν βλέπουν τον δικό τους άνθρωπο ν’ ανεβαίνει όλο και ψηλότερα χωρίς να εξετάζουν το ενδεχόμενο επιτυχίας ή μη, αλλά κυρίως από μη φίλους που δεν βλέπουν με καλό μάτι την ενεργή ενασχόλησή της σε τοπικό επίπεδο, όπου μπορεί να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην επίλυση πλείστων όσων προβλημάτων σε Ραφήνα και Πικέρμι που ζητούν επειγόντως επίλυση και χαίρονται ότι επιτέλους θα σταματήσει να μπλέκεται στα πόδια τους.  

Η κολακεία όμως να υπενθυμίσουμε περνά σε άτομα που δεν έχουν πλήρη επίγνωση των ικανοτήτων τους κι όχι σε άτομα με ολοκληρωμένη κι ισχυρή προσωπικότητα. Η Σίσσυ ανήκει βεβαίως στην δεύτερη κατηγορία και θα κρίνει η ίδια σε ποιο πεδίο θα δώσει την μάχη της κι εμείς περιμένουμε να την συγχαρούμε μόνο όταν αποφασίσει ανεπηρέαστα το ψηφοδέλτιο που θα φέρει τ’ όνομά της.

Μέχρι τότε να της θυμίσουμε ότι: Κόλακες υπάρχουν πολλοί, άνθρωποι να σου πουν το στραβό και τ’ ανάποδο όταν εκτίθεσαι στα κοινά είναι λίγοι έως ελάχιστοι.

Καλή επιτυχία Σίσσυ σ’ ότι αποφασίσεις τελικά.

 

ΥΓ. Το άρθρο αφιερωμένο στην καλή φίλη Σίσσυ Κατσούδα επ’ ευκαιρίας του σημερινού εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας με την αγάπη μου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα