19.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ

Τρομαγμένη η Ελληνική κοινωνία παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, ένα πρωθυπουργό, να επαίρεται για την «έξοδο» από το Μνημόνιο στο οποίο ο ίδιος μας έβαλε και να αναφέρεται κυνικά στην εκατόμβη νεκρών της Ανατολικής Αττικής ως ένα σύνηθες φαινόμενο.

Τα επιτόκια των αγορών θα θυμίζουν πως η δήθεν «μεταμνημονιακή» Ελλάδα παραμένει υπό καθεστώς φοροαφαίμαξης για την επίτευξη λογιστικών πλεονασμάτων και προφανώς μηδενικής πραγματικής ανάπτυξης.

Το υπερταμείο των δανειστών, εκατονταετούς διάρκειας, που διαχειρίζεται την Ελληνική περιουσία, είναι και αυτό μία «μεταμνημονιακή» τραγική κληρονομιά του Αλέξη Τσίπρα και των περήφανων διαπραγματεύσεών του.

Οι χιλιάδες «πνιγμένοι» της Μάνδρας και οι «καμμένοι» του Ματιού, δύσκολα θα ξεχάσουν τις εγκληματικές αμέλειες της περιφέρειας Αττικής και της κεντρικής κυβέρνησης που επιδεινώνονται από την τιμωρητική γραφειοκρατία.  

Οι μόνοι που ικανοποιήθηκαν από την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη είναι οι Σκοπιανοί που θαύμασαν τον πρώτο πρόεδρο Ελληνικής κυβέρνησης να υπερασπίζεται με σθένος την «Μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα που πλουσιοπάροχα τους παρέδωσε και να χαρακτηρίζει «ακραία στοιχεία» όσους Έλληνες πατριώτες διαμαρτύρονται για αυτή την επαίσχυντη συμφωνία.

Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή σε κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση για να ανακτήσει εθνική και οικονομική κυριαρχία.

 

Ο Νίκος Πέππας είναι:

Αν. Γραμματέας Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Ν.Δ., τέως αντινομάρχης αν. Αττικής 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα