20.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ

Δήλωση του Νίκου Στεφανίδη στην συνεδρίαση του Δ/Σ της 29/09/2015 για τη μη παραχώρηση γραφείου στον συνδυασμό μας όπως προβλέπει ο νόμος.

Σε συνέχεια της 09/03/2015 επιστολής μας, όπως και της κατ’ επανάληψη προφορικές παραστάσεις τόσο το 2014 όσο και το 2015, επανερχόμαστε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πλέον την παραχώρηση γραφείων και πλήρους εξοπλισμού για τη λειτουργία της παράταξής μας σύμφωνα με τον νόμο.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή.

Χρόνος αρκετός για να αποδειχτεί στην πράξη από πλευράς του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του συνδυασμού «Πολίτες», το τι σημαίνει για αυτούς η δήθεν.. «διαφάνεια», για «όλα στο φως».., «όλοι μαζί για τον Μαραθώνα»…, «να βοηθήσουμε ανεξάρτητα με ποια παράταξη έχει εκλεγεί ο καθένας μας»…, «το πάρτι τελείωσε»…, που έλεγαν.

Αποδείχτηκε στην πράξη ότι ο δήθεν πλουραλισμός και η «δημοκρατία» τους, αρχίζει και τελειώνει στο γραφείο του κυρίου Δημάρχου, στην προκλητική προβολή του από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, καθώς και στο κυνήγι των προσωπικών του φιλοδοξιών.

 Ο κύριος Δήμαρχος και ορισμένοι γύρω από αυτόν μέχρι σήμερα, αφού έκαναν προσπάθειες να απομακρύνουν από το Δήμο τον κάθε πολίτη που ήθελε να συναντήσει τον Δήμαρχο, ο ίδιος να απειλεί, να συκοφαντεί, να προσπαθεί να διασπάσει τους εργαζομένους στο Δήμο κάνει προσπάθεια να στήσει το δικό του «πάρτι» και να προσπαθεί να μειώσει το ρόλο της αντιπολίτευσης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα, η μόνη παράταξη που ασκεί αγωνιστική αντιπολίτευση από την πρώτη στιγμή, είναι εμπόδιο και ενοχλεί τα σχέδιά της πλειοψηφίας.

Η παράταξή μας με τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις της, αποκαλύπτει τον ρόλο του Δημάρχου, εξακολουθεί να είναι εμπόδιο στα όποια σχέδιά του, για την εφαρμογή των κατευθύνσεων της ΕΕ και των κυβερνήσεων για το ξεπούλημα στο ιδιωτικό κεφάλαιο υπηρεσιών της Τοπικής Διοίκησης.

Με την δήλωσή μας αυτή, ερχόμαστε για τελευταία φορά να απαιτήσουμε τη νομιμότητα για την οποία «κόπτεται» η πλειοψηφία και κατηγορεί την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα προειδοποιεί ότι πλέον δεν θα μείνει στην αλληλογραφία και τις καταγγελίες, αλλά θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες, προκειμένου να λειτουργήσει, με βάση το πρόγραμμα για το οποίο έχει εκλεγεί από τους κατοίκους του Μαραθώνα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα