26.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ο Νεκτάριος Καλαντζής δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές και εστιάζει στους εισακτέους του δήμου του, ευχόμενος καλή συνέχεια σε επιτυχόντες και μη.

“Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των φοιτητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2015, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους επιτυχόντες για την είσοδό τους στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας.

 Ιδιαίτερα, θέλω να συγχαρώ τους αποφοίτους των τεσσάρων λυκείων του δήμου Παλλήνης, που με τις επιδόσεις τους, απέδειξαν για άλλη μια χρονιά, την πολύ υψηλή εκπαιδευτική λειτουργία που υπάρχει στην περιοχή μας και οφείλεται αφενός την ικανότητα των μαθητών των λυκείων μας και αφετέρου στην βούληση των γονέων τους, για παροχή μόρφωσης στα παιδιά τους, με το τίμημα για τις οικογένειες –κυρίως οικονομικό- να είναι πολύ μεγάλο, ειδικά αυτή την περίοδο.  Τέλος, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε την σημαντική συνεισφορά των διδασκόντων των σχολείων σε αυτή την επιτυχία.

Όσες και όσοι, δεν επέτυχαν τον στόχο να εισαχθούν σε κάποια Σχολή, θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, χωρίς να απογοητευθούν, αφού το μέλλον τους μόλις τώρα ξεκινάει.

Και πάλι συγχαρητήρια στις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές από την Ανθούσα, το Γέρακα και την Παλλήνη, που θα συναποτελέσουν την αυριανή κοινωνία της ελπίδας και της δημιουργίας, αφού μόνο η νέα γενιά μπορεί να φέρει την αλλαγή που όλοι προσβλέπουμε για το μέλλον”.

 

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα