19.9 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Οι εγγραφές στο δημοτικό ωδείο Λαυρεωτικής «Δημήτρης Νικολάου» ξεκίνησαν απ’ τη 1η Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται στη γραμματεία του, τις καθημερινές απ’ τις 5,30

το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ και το Σάββατο απ’ τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι. Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση απευθυνθείτε στη γραμματεία του Ωδείου.

Επ’ ευκαιρία της νέας μουσικής χρονιάς ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, απευθύνει το πιο κάτω μήνυμα:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτρης Νικολάου» ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για να υποδεχθεί με σύγχρονα προγράμματα και υψηλούς στόχους, προσφέρει στους δημότες και ιδιαίτερα στους νέους, όχι μόνο υψηλού επιπέδου προγράμματα αλλά και οικονομικά προσιτά. Με συνέπεια στο όραμά μας για την διασφάλιση μια ποιοτικής ζωής των κατοίκων, το Δημοτικό Ωδείο δε μεριμνά μόνο για την εξασφάλιση μουσικών πτυχίων , αλλά μεταλαμπαδεύει τη μουσική παιδεία στο σύνολό της.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, γνωρίζοντας ότι η βαθιά οικονομική κρίση επέτεινε την απαξίωση των πολιτιστικών ενασχολήσεων και με συναίσθημα ευθύνης προς  τη νέα γενιά, παραμένει αρωγός στην προσφορά πολιτιστικών προγραμμάτων, ώστε η μουσική παιδεία να προετοιμάσει αυριανούς πολίτες , με ευαισθησία στο ωραίο και την καλαισθησία, που θα μπορεί να συμβαδίζει άριστα και να συμπληρώνει την καλλιέργεια της γνώσης, της λογικής και της κριτικής ικανότητας.

Ο πολιτισμός δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων, αλλά να αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία χτίζεται το όραμα μιας ανθρώπινης πόλης. Είναι χρέος μας να προσφέρουμε πολιτιστικά προγράμματα και είναι δικαίωμα όλων των συμπολιτών μας, να τα απολαμβάνουν.

                                                                                                                                                                                                                                                                    Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

    Δημήτρης Λουκάς

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα