27.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑAxtida - ένα κόσμημα φωτός στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Axtida – ένα κόσμημα φωτός στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Η Axtida είναι μία σύγχρονη εταιρεία φωτισμού και διακόσμησης. Βρίσκεται εδώ και 22 χρόνια στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος της γέφυρας του Σταυρού Αγ. Παρασκευής,  σε πολυώροφο κτίριο το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν για την περιοχή λόγω του μοντέρνου αρχιτεκτονικού του ύφους.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει πολύ πιο πριν, 50 χρόνια πίσω, από τον παππού Κωστή και το «Εργοστάσιο Φωτιστικών Κωστής» που με το σλόγκαν «Κωστής Ποιότης» κατασκεύαζε χειροποίητα φωτιστικά και πολυέλαιους από μπρούντζο.

Βασιζόμενη στην τεχνογνωσία του παρελθόντος και ταυτόχρονα παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς, η δεύτερη γενιά της οικογένειας προσάρμοσε την επιχείρηση στις ανάγκες του σήμερα διατηρώντας όμως την κατασκευή φωτιστικών ως βάση για την εξέλιξη αυτή. Νέο ύφος προϊόντων σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση, νέες μέθοδοι συνεργασίας με τους πελάτες, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, νέες προσφερόμενες υπηρεσίες και εν τέλει ένα νέο όνομα ήρθε να σφραγίσει τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης. Κάπως έτσι γεννήθηκε η Axtida! Και μαζί της έφερε τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την μελέτη φωτισμού, τις smart τεχνολογίες, την ανανέωση των προϊόντων, τη συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους φωτισμού του εξωτερικού.

Τόσο από το κατάστημα αλλά και ηλεκτρονικά, σε αγαστή συνεργασία με ιδιώτες πελάτες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους και τεχνικές εταιρείες, η Axtida φωτίζει σπίτια, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους. Η πιο ανεκτίμητη αξία της επιχείρησης, οι ιδιοκτήτες και η ομάδα των εργαζόμενων,  που είναι μέσα στο έργο από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, δίνοντας λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε θέμα φωτισμού.

Τελευταίο  πρόσφατο βήμα της εταιρείας, η εισαγωγή της στον χώρο του επίπλου και του διακοσμητικού αντικειμένου σε μοντέρνο σχεδιασμό, με Postmodern και Art Deco επιρροές και Deconstructivism διάθεση. Με πραγματικό πάθος για νέα υλικά και εκλεπτυσμένες υφές, οργανικά σχήματα και χρώματα και τεχνίτες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, η Axtida φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ολιστική πρόταση σε έναν λιτό/οργανικό χώρο όπου ο καθένας μπορεί να βρει ευφάνταστα και καλά σχεδιασμένα προϊόντα, επιλεγμένα με βάση την λειτουργικότητα, την ποιότητα της κατασκευής, των υλικών και την διαδικασία της παραγωγής τους.

Την Axtida θα τη βρείτε στη Λεωφ. Λαυρίου 49, Γλ. Νερά

www.axtida.lighting

www.facebook.com/AxtidaLighting

www.instagram.com/axtida_lighting/

www.linkedin.com/company/axtida-lighting

Axtida | Lighting | Furniture | Object

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα