18.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕλένη Φουρέιρα: Ανακοίνωσε την μεγάλη επιστροφή της στην σκηνή

Ελένη Φουρέιρα: Ανακοίνωσε την μεγάλη επιστροφή της στην σκηνή

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

Την πιο όμορφη φάση της ζωής τους διανύει η Ελένη Φουρέιρα, που έφερε στον κόσμο το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι ξετρελαμένη με τον γιο της, ο οποίος έχει δώσει ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή και την καθημερινότητά της.

Μπορεί η ίδια να διανύει τους πρώτους μήνες μετά την εγκυμοσύνη, ωστόσο, επιφύλασσε μια απρόσμενη έκπληξη στους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) η Ελένη Φουρέιρα κοινοποίησε στα social media ένα βίντεο και έκανε γνωστό πως το καλοκαίρι του 2023 επιστρέφει με μια μεγάλη περιοδεία, η οποία θα έχει το όνομα «Eleni Foureira Reborn Tour».

«Ανυπομονώ», έγραψε στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 38.000 likes και σχόλια από τους θαυμαστές της που ανυπομονούν να την απολαύσουν από κοντά.

Η ανάρτησή της

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι Φουρέιρα – Μποτία

Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στο Happy Day, μπήκε στο μαιευτήριο στις 6 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τρόπο στις 15:20.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» σημείωσε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

Ο γυναικολόγος της διάσημης τραγουδίστριας έδωσε και την απάντηση στο ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους συνήθως γονείς. Σε ποιον μοιάζει το μωρό;

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» συμπλήρωσε ο γιατρός της.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα