20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕπιστολή διαμαρτυρίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαυρεωτικής για συνεχείς διακοπές ρεύματος

Επιστολή διαμαρτυρίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαυρεωτικής για συνεχείς διακοπές ρεύματος

Όταν η κατάσταση ξεπερνά πλέον τα όρια της υπομονής, τότε έρχονται οι έγγραφες διαμαρτυρίες ιδίως όταν πρόκειται για συνεχείς διακοπές ρεύματος σε περιοχές του δήμου Λαυρεωτικής κι η δημοτική αρχή κωφεύει στα παράπονα των κατοίκων και δεν πράττει τα δέοντα.

Με το πρόβλημα των διακοπών ρεύματος να επιδεινώνεται συνεχώς  η Ομοσπονδία Παραλιακών Συλλόγων του δήμου Λαυρεωτικής έστειλε προς τους καθ’ ύλην αρμοδίους της ΔΕΗ και του Δήμου επιστολή όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει:

Τα τελευταία  χρόνια παρατηρούνται στο Δήμο Λαυρεωτικής αρχής γενομένης από το μήνα Σεπτέμβριο αλλά και κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, συχνές, πολύωρες και ενίοτε πολυήμερες διακοπές ρεύματος. Αποκορύφωμα ήταν η διακοπή ρεύματος που ξεκίνησε στις 17-9-2019 με σπινθηρισμούς και εκρήξεις στις κολώνες και στα καφάο, και κράτησε σε κάποιες περιοχές μας μέχρι και 3 ημέρες.

Λόγω αυτών των συνεχών διαταραχών στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν προκληθεί πολλές βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές των κατοίκων αλλά και στο Δημοτικό φωτισμό.

Είναι προφανές ότι η δυσλειτουργία οφείλεται σε τεχνικά υποβαθμισμένο και κακά συντηρημένο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο Δήμο μας και το φαινόμενο αυτό ξεφεύγει πλέον των ορίων των  συνήθων  βλαβών.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για  ποιες ακριβώς είναι οι αιτίες αυτών των φαινομένων, τι προτίθεστε να κάνετε ώστε να εκλείψουν.

Στο κάτωθι PDF αναλυτικά η επιστολή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα