13.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕριέττα Κούρκουλου: Συγκινητικό μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες

Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινητικό μήνυμα στις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες

Η Εριέττα Κούρκούλου έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσπάθεια της να γίνει μητέρα

Μια νέα ανάρτηση πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες θέλουν να γίνουν μητέρες.

Η ίδια ανέβασε μια σύνθεση με φωτογραφίες της από τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα. Μάλιστα ανάμεσά τους ήταν και μια ιδιαίτερα συγκινητική εικόνα με την κοπέλα να ξεσπά σε κλάματα. Μια άλλη τη δείχνει στην αίθουσα εξέτασης του γυναικολόγου ενώ δύο ακόμη στιγμιότυπα δείχνουν τη χαρά της ίδιας και του συζύγου της όταν έμαθαν πως θα γίνουν γονείς.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγραψε: «Μια γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα».

«Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ»

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η 6η Δεκεμβρίου για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και τον Βύρωνα Βασιλειάδη, καθώς ο γιο τους, Νίκος έχει την ονομαστική του γιορτή.

Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου δίνοντάς του το όνομα Νίκος από τον αείμνηστο ηθοποιό και αγαπημένο της πατέρα, για τον οποίο έκανε σήμερα μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αφορμή την γιορτή του γιου της, η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Ο γιος τους ήρθε στη ζωή τους τον περασμένο Μάρτιο και τους γέμισε με χαρά.

«Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου… Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου. Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές μας και αυτός είσαι εσύ. Ένας μικρός άνθρωπος, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και την δική του όμορφη πορεία να χαράξει στον κόσμο μας… Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά…».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα