23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΓλυκά Νερά: Περιπλέκουν τις έρευνες οι καταγγελίες για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν...

Γλυκά Νερά: Περιπλέκουν τις έρευνες οι καταγγελίες για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν – Πλησιάζουν στην ταυτοποίηση του ενός δράστη

Στο προσκήνιο βρέθηκε και πάλι η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της και τον δεμένο χειροπόδαρα σύζυγό της που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο λόγος, δυστυχώς, δεν είναι κάποια εξέλιξη στις έρευνες των αρχών που οδηγούν σε -τουλάχιστον- έναν από τους δράστες του στυγερού εγκλήματος, αλλά η «ψυχολόγος», στην οποία είχε απευθυνθεί η 20χρονη Καρολάιν προκειμένου να τη βοηθηθεί ψυχολογικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία δήλωνε «ψυχολόγος» της 20χρονης Καρολάιν βγήκε και άρχισε να μιλάει στα ΜΜΕ για τα όσα συζητούσαν με την άτυχη 20χρονη, προκαλώντας πολλά ερωτήματα. Το γεγονός ότι η κ. Μυλωνοπούλου έβγαινε σε τηλεοράσεις και εφημερίδες και αναφερόταν σε διάφορα θέματα που είχε συζητήσει με την Καρολάιν, καθώς και το γεγονός ότι πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του πιλότου και συζύγου της 20χρονης, θεωρήθηκε ως μεγάλο φάουλ στους κύκλους των ψυχολόγων.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να έρθει η επίσημη αντίδραση των ψυχολόγων, οι οποίοι μέσα από επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων ζητούσαν από την κ. Μυλωνοπούλου να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της από ΑΕΙ, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής οι εξελίξεις πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος είχε ανακοινώσει το 2018 πως αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα από την εν λόγω κυρία, προσάπτοντάς της και πολλές «τεκτονικές παραβάσεις».

Στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων η κ. Μυλωνοπούλου απάντησε με εξώδικο. Μεταξύ άλλων, στο εξώδικο η Ελένη Μυλωνοπούλου υπογραμμίζει ότι «ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της ‘ψυχολόγου’».

Η απάντηση στο εξώδικο της κ. Μυλωνοπούλου από τον Σύλλογο Ψυχολόγο Ελλάδος ήταν άμεση. Με μια ανακοίνωση έξι σημείων «αντικρούουν» τα επιχειρήματα της «ψυχολόγου» της Καρολάιν, όπως αυτά εκφράζονται στο εξώδικο.

Πλησιάζουν στην ταυτοποίηση του ενός δράστη

Όσον αφορά στις έρευνες για τους δράστες, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους κι άλλα στοιχεία και υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στην ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν αισιοδοξία ότι έχουν φτάσει πάρα πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα