23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΓυναίκα με δύο κόλπους εξομολογείται: «Έχω διπλή περίοδο – Τα κάνω όλα...

Γυναίκα με δύο κόλπους εξομολογείται: «Έχω διπλή περίοδο – Τα κάνω όλα διπλά»

Το σώμα μου θα σας τρελάνει με έναν περίεργο τρόπο

Μία 37χρονη γυναίκα, η Leanne Bell, γεννήθηκε με μία σπάνια διαταραχή και έχει δύο κόλπους, δύο τράχηλους και δύο μήτρες. «Γενικά κάνω όσα κάνουν όλες οι γυναίκες, απλώς τα κάνω διπλά» σημείωσε η 37χρονη Αμερικανίδα από την Αριζόνα στον λογαριασμό της στο TikTok.

H διαταραχή με δύο μήτρες, δύο τραχήλους και δύο κόλπους

Η Leanne Bell γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που είναι γνωστή ως «uterus didelphys». Η 37χρονη έχει δύο κόλπους, δύο μήτρες και δύο τράχηλους. Όπως εξηγεί μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok έχει δύο φορές περίοδο μέσα σε έναν μήνα και μπορεί να μείνει έγκυος από δύο διαφορετικούς άντρες, με κάθε μωρό να κυοφορείται σε διαφορετική μήτρα.

Πρόσφατα απάντησε σε ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά από τους χρήστες του διαδικτύου. Μάλιστα το ένα από τα βίντεό της συγκέντρωσε 3.4 εκατομμύρια προβολές και έγινε viral στο διαδίκτυο. Σε αυτό η ίδια έκανε μια ζωγραφιά εξηγώντας πώς είναι τα γεννητικά της όργανα.

«Δυστυχώς έχω διπλή περίοδο»

«Δυστυχώς έχω διπλή περίοδο, πρέπει να κάνω δυο τεστ ΠΑΠ και φοράω δυο ταμπόν. Τα κάνω όλα διπλά» είπε

«Το σώμα μου θα σας τρελάνει με έναν περίεργο τρόπο. Γεννήθηκα με δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους» λέει στο TikTok. Όσο για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης της, είναι υψηλού κινδύνου και απαιτείται καισαρική τομή. Εκείνη έχει μείνει μια φορά έγκυος στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς απέβαλε.

Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την σπάνια πάθησή της, είπε ότι θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να μάθει τι είναι η «uterus didelphys». Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, η «uterus didelphys», δίδελφος της μήτρας, είναι μια σπάνια συγγενής πάθηση όπου το κορίτσι γεννιέται με δύο μήτρες.

Συνήθως ονομάζεται διπλή μήτρα. Μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές εγκυμοσύνης και επώδυνη έμμηνο ρύση. Μερικοί άνθρωποι υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτούν θεραπεία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα