18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΜέγα πολιτικό θέμα η αξιοπιστία του κου Μπουρνούς κι όχι αυτή καθ’...

Μέγα πολιτικό θέμα η αξιοπιστία του κου Μπουρνούς κι όχι αυτή καθ’ αυτή η εισαγγελική παραγγελία!

Κανείς δεν αντιπολιτεύεται καλύτερα τον τοπάρχη Ραφήνας-Πικερμίου, απ’ ότι ο ίδιος του ο εαυτός κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του!  

Μπορεί να θεωρεί ο κος Μπουρνούς ως μεγάλη δικαίωσή του τη «στροφή» του εισαγγελέα στο θέμα της παράδοσης των τηλεμετρικών στοιχείων της ΕΥΔΑΠ, λες κι οι μόλις τρεις μέρες του Αυγούστου θα έφερναν την καταστροφή εάν παραδίδονταν, στο «Δίκτυο Κατοίκων Ντραφίου».

Μπορεί να επικαλείται χίλιες δυο δικαιολογίες για να μη τα δώσει.

Μπορεί να επιστρατεύει φιλικά του ΜΜΕ να δημοσιεύσουν ευνοϊκά προς τούτο άρθρα.

Μπορεί να εμπλέκει τον κο Βασιλόπουλο – τον οποίο έχει ανακηρύξει πέραν πάσης αμφιβολίας ως αντίπαλο δέος του – ο οποίος απλά υποστήριξε την παρέμβαση της Κατερίνας Παπαδοπούλου η οποία ζήτησε εξηγήσεις επί του θέματος της εισαγγελικής παραγγελίας στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος.

Μπορεί να δείχνει τον πανικό του νιώθοντας ότι στριμώχνεται στα σκοινιά της εκλογικής παλαίστρας απ’ την αντιπολίτευση που ο ίδιος παραδέχεται ότι εκφράζει ΜΟΝΟ ο κος Βασιλόπουλος.

Μπορεί να προσπαθεί με κάποιο τρόπο να ξεφύγει απ’ τα κτυπήματα που δέχεται.

Μπορεί να διαισθάνεται το τέλος της τοπαρχίας του, χίλια μπορεί…

Σίγουρα όμως…

Μεγάλο πολιτικό θέμα δεν είναι τα τηλεμετρικά στοιχεία της ΕΥΔΑΠ που αρνείται πεισματικά να δώσει.

Μέγιστο πολιτικό θέμα είναι η αξιοπιστία του τοπάρχη Μπουρνούς, ο οποίος πολύ πριν οι κάτοικοι προβούν στην εισαγγελική παραγγελία, έλεγε σε live μετάδοση σε φιλικό του διαδικτυακό μέσο, ότι η αρμόδια υπηρεσία του δήμου προ μηνών παρέδωσε στον κο Βασιλόπουλο μετά από έγγραφο αίτημα που υπέβαλλε τα επίμαχα τηλεμετρικά στοιχεία. Μάλιστα υπέθετε με απόλυτη πειστικότητα ότι θα τα είχε παραδώσει στους Ντραφιώτες που τα ζητούσαν.

Μέγα πολιτικό θέμα είναι η απόδειξη ότι ο κος Βασιλόπουλος ΠΟΤΕ δεν πήρε αυτά τα στοιχεία, αφού οι ίδιοι αρμόδιοι υπάλληλοι του δήμου τον ενημέρωσαν ότι δεν τα είχαν παραλάβει απ’ την ΕΥΔΑΠ.

Δυστυχώς ο κος Μπουρνούς έχει κοντή μνήμη όσον αφορά τις αναλήθειες που λέει κατά καιρούς, οπότε έρχεται ο ίδιος να διαψεύσει τον εαυτό του, όταν νιώθει εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που δεν του αρέσουν.

Συμπέρασμα

Κανείς δεν αντιπολιτεύεται καλύτερα τον τοπάρχη Ραφήνας-Πικερμίου, απ’ ότι ο ίδιος του ο εαυτός κι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του!  

Ακολουθεί δελτίο τύπου της παράταξης Βασιλόπουλου «Δύναμη Ανάπτυξης»

Μείζον πολιτικό θέμα οι ανακρίβειες και τα ψέματα του κ. Μπουρνούς

Οι ανακρίβειες και τα ψέματα στο δημόσιο λόγο, ειδικά ενός δημάρχου, πλήττουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του και δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα. Το σημαντικό της υπόθεσης των τηλεμετρικών στοιχείων παροχής ύδρευσης 3 ημερών που αρνείται πεισματικά να χορηγήσει σε εμένα ως δημοτικό σύμβουλο και στο δίκτυο κατοίκων «Ντράφι» δεν είναι αυτή καθαυτή η άρνηση. Είναι το ότι δήλωνε το Δεκέμβριο του 2021 δημόσια στο RPN ότι “…τα στοιχεία έχουν δοθεί στον κ. Βασιλόπουλο και να είστε βέβαιοι ότι τα έχει ήδη δώσει στους κατοίκους…” ενώ μέχρι σήμερα αγωνίζεται πώς δεν θα δοθούν τα στοιχεία αυτά.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά την επικινδυνότητα της διοίκησης ενός δημάρχου που ψευδόμενος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει στοιχεία από την αντιπολίτευση, να διαστρεβλώσει την αλήθεια και αδιαφορεί για την διαφάνεια της διοίκησής του.
Στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς κατοίκων και πολίτες δεν ξέρουμε πότε μπορούμε και πότε όχι να εμπιστευτούμε όσα λέγονται από την δημοτική αρχή και τον ίδιο τον κ. Μπουρνούς.
Παραθέτουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα της παράταξής μας www.dynamianaptyxis.gr.
Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα