14.7 C
Athens
Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

ΑρχικήΑΡΘΡΑΝαυπακτία: Πυροβόλησε συγχωριανό του γιατί σκότωσε τη γάτα του

Ναυπακτία: Πυροβόλησε συγχωριανό του γιατί σκότωσε τη γάτα του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ορεινή Ναυπακτία, στο χωριό Ελευθέριανη, όπου 60χρονος άνδρας φέρεται να πυροβόλησε στο στήθος φίλο και συγχωριανό καθώς σκότωσε τη γάτα του.

Σύμφωνα με το nafpaktianews, ο 60χρονος πήγε με καραμπίνα στο σπίτι του 70χρονου διότι μία εβδομάδα νωρίτερα εκείνος πάτησε τη γάτα του με το αυτοκίνητο.

Ακολούθησε διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες και στη συνέχεια ο 60χρονος φέρεται να τον πυροβόλησε στο στήθος.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Ναυπάκτου ενώ ο 70χρονος τραυματία δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.