18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΝεκτάριος Καλαντζής: Η γαλανόλευκη ας κυματίσει σε κάθε σπίτι του δήμου Παλλήνης

Νεκτάριος Καλαντζής: Η γαλανόλευκη ας κυματίσει σε κάθε σπίτι του δήμου Παλλήνης

Με μήνυμα του ο Νεκτάριος Καλαντζής δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) προτρέπει όλους τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης να τοποθετήσουν τις Ελληνικές σημαίες σε κάθε σπίτι στο Γέρακα, την Παλλήνη, την Ανθούσα και την Κάντζα.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η πατρίδα μας, εμείς έχουμε αποδείξει πως θα τα καταφέρουμε. Είναι στο DNA των Ελλήνων να ξεπερνούν την κάθε δυσκολία και να ξανασηκώνονται όρθιοι.

Εν όψει της αυριανής διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου, ας υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας την ελληνική σημαία ως σύμβολο ενότητας, τιμώντας όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία της Ελλάδος. Είμαστε εδώ παρόντες για να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία που περνά η χώρα μας σήμερα. Καλή αυριανή σε όλους και Χρόνια Πολλά», καταλήγει  ο Νεκτάριος Καλαντζής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κος Καλαντζής ως πρόεδρος της ΕΝΑ πριν λίγους μήνες είχε δωρίσει μεγάλες Ελληνικές σημαίες που τοποθετήθηκαν σε ακριτικά σημεία της χώρας που κυματίζουν απ’ το Καστελόριζο και τους Αρκιούς ως τη Θράκη και τους Οθωνούς!

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα