18.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΝίκος Στεφανίδης: Η άλλη άποψη για την κατάντια της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών...

Νίκος Στεφανίδης: Η άλλη άποψη για την κατάντια της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Ραφήνας

Πραγματοποιήθηκαν στις 03/10/2021 οι εκλογές της Ένωσης, μακριά από τα καυτά προβλήματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες – Βιοτέχνες – Εμπόρους του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και τους κατοίκους.

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ

Η όλη μεθόδευση των εκλογών από το απερχόμενο ΔΣ ώστε να μην «πάρουν χαμπάρι» οι επαγγελματίες της πόλης μας, είχε και την πράξη αποχώρησης του κυρίου Γιωτάκη από τον συνδυασμό της «Αγωνιστικής Προοπτικής», που τους χάλαγε τα σχέδια.

Με την επιστολή του ζητούσε την αποχώρηση και τη διάγραφή του από το   ψηφοδέλτιο που, όπως λέει ο ίδιος …………  κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., διαπίστωσε ότι θα συμμετείχε στον συγκεκριμένο συνδυασμό………. Η αλήθεια είναι ότι  υπέγραψε δύο φορές τις αιτήσεις υποψηφιότητας του για τις αρχαιρεσίες , κάτω  από  το λογότυπο της «Αγωνιστικής Προοπτικής» μαζί με τις υπογραφές των άλλων υποψηφίων, στις 13/9 και στις 27/9.

Παραθέτουμε  και τις υπογραφές στις συνημμένες αιτήσεις Α-Β

Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι συνέταξαν την επιστολή παραίτησης του συγκεκριμένου κυρίου, όσοι έκαναν την διατύπωση (μέσα σε γραφεία στήριξης της Δημοτικής αρχής και της ΝΔ) λέγοντας ότι …….   Ουδέποτε με ενδιέφερε να εμπλακώ σε συνδυασμούς που ενδέχεται να εξυπηρετούν σκοπιμότητες και άλλα συμφέροντα.

Εμείς, πάντως, το λέμε καθαρά ότι  αυτοί είναι που εξυπηρετούν σκοπιμότητες και άλλα συμφέροντα, που φρόντισαν να κάνουν «σφραγίδα» και κλειστό κλαμπ την Ένωση, να μην εισπράτουν τις συνδρομές για να μη συμμετέχουν οι συνάδελφοι, να μη γράφουν μέλη, να σπέρνουν στους επαγγελματίες την απογοήτευση και την αποστροφή για κάθε συλλογική ενωτική δράση και αγώνα όλων των ΕΒΕ. Είναι γελασμένοι! Η λάσπη και η συκοφαντία δεν πιάνει σε αυτούς που αγωνίζονται.

Οι ΕΒΕ του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου δε θα ανεχτούν τέτοιες τακτικές και συμπεριφορές ούτε την αδράνεια, θα αγωνιστούν μαζί με τους ΕΒΕ του Λεκανοπεδίου για τα χαράτσια της ΔΕΗ, τα υπέρογκα τέλη του Δήμου, για διαγραφή χρεών κλπ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Νίκος Στεφανίδης

Μέλος του ΔΣ της Ένωσης

Επαγγελματοβιοτεχνών Ραφήνας

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα