18.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΠασχάλης Τερζής: Ο άγνωστος γιος του και το πραγματικό του όνομα

Πασχάλης Τερζής: Ο άγνωστος γιος του και το πραγματικό του όνομα

Γνωρίζατε ότι εκτός από τον κόρη του Γιάννα, έχει και έναν γιο;

Τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τις νυχτερινές εμφανίσεις. Ο σπουδαίος τραγουδιστής απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο «άγνωστος» γιος του Γιώργος.

Ο γιος του και η σπάνια φωτογραφία τους

Ο Πασχάλης Τερζής απέκτησε τον γιο του από τον πρώτο του γάμο. Η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς και ο ερμηνευτής ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε την κόρη του. Φαίνεται ότι ο Γιώργος είναι «φωτοτυπία» του πατέρα του εμφανισιακά, ενώ η Γιάννα κληρονόμησε το ταλέντο του στη μουσική.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πώς τότε πίστευε ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. «Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι», είχε παραδεχτεί.

Ο Γιώργος Τερζής με τον πατέρα του Πασχάλη

Η Γιάννα και ο Γιώργος Τερζής 

Το πραγματικό όνομα του Πασχάλη Τερζή

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής πολλών, ωστόσο υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή. Κι΄ όμως δεν είναι «Πασχάλης Τερζής» το πραγματικό του όνομα – ή μάλλον το πραγματικό του επίθετο – αλλά Πασχάλης Αρβανιτίδης.

Γεννημένος στις 24 Αυγούστου του 1946, στη Δράμα, η παγκόσμια μουσική επανάσταση των Beatles και Rolling Stones βρήκε τον Πασχάλη στην εφηβεία. Δεν τον άφησε ανεπηρέαστο. Στα δεκαέξι του  δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Drugstoremen, μετά τους Brahms και στα δεκαοκτώ του τους Olympians.

Η σόλο καριέρα ήρθε λίγο αργότερα. Το 1977 συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη. Κέρδισε για την Ελλάδα την 5η θέση με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Σέβης Τηλιακού.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 η πολύτεκνη οικογένειά του, που αποτελείται από 4 αγόρια και 1 κορίτσι, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα