19.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣε λιλιπούτειο που γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα

Σε λιλιπούτειο που γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα

Κάποιες φορές η ζωή φέρνει κοντά σου ξεχωριστούς ανθρώπους που απ’ την μια στιγμή στην άλλη, από άγνωστοι γίνονται μέλη του στενού οικογενειακού σου κύκλου. Σπάνια περίπτωση θα πείτε… όχι αδύνατη όμως θα σας απαντήσω και προς επικύρωση τούτου παραθέτω μια διαδικτυακή στιχομυθία ευχών ενός ξεχωριστού φίλου προς τον μπαμπά του μπόμπιρα που κλείνει σήμερα τα τέσσερα χρόνια του.

Όταν φίλοι γίνονται οικογένειά σου

Α… (φίλος): Καλημέρα Μ…! Ρε μαν, γιορτάζεις σήμερα (χτες) ή το Νοέμβρη;

Μ… : Νοέμβρη μαν, αλλά  οι ευχές είναι πάντα καλοδεχούμενες, πόσο μάλλον από σένα.

Α… :Ε! Τότε δε μου μένει παρά να ευχηθώ… όχι σε σένα όμως μαν, αλλά εκεί που χτυπάει πια κανονικά η καρδιά σου. Του εύχομαι λοιπόν να βλέπει κάθε μέρα ανοιχτούς ορίζοντες πάνω από θαλασσογραμμές, να ακουμπάει κορυφές με απάτητο χιόνι και να είναι η πατημασιά του η πρώτη και η πιο βαθιά, να αγαπάει πάντα σαν παιδί και όχι σαν μεγάλος και να χαίρεται τον μπαμπά του τόσο πολύ που να ανυπομονεί να γίνει και ο ίδιος μπαμπάς.

Μ… : …μαν έχει γενέθλια αύριο (σήμερα) ξημερώματα 05:35… απόψε το βράδυ θα ψιθυρίσω αυτές τις ευχές στο αυτί του και θα του πω… από τον φίλο μου, τον Α…!

Α… : Ούτε που να το ήξερα… να τον χαίρεσαι ρε φίλε. Το μεγαλύτερό σου επίτευγμα!

Υποκύψαμε στην επιθυμία να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις τόσο τρυφερές ευχές ειπωμένες απ’ έναν άντρα σ’ έναν άλλο, μια στιχομυθία καρδιάς που δείχνει την ευαίσθητη πλευρά των νέων αντρών. Ευχόμαστε κι εμείς στο μεγαλύτερο επίτευγμα του Μ… να τον χαίρεται και να τον κάνει τόσο τρυφερό κι ευαίσθητο άντρα όπως ο ίδιος κι ο καρντάσης του Α…

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα