17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ (ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ) ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ ΛΑΜΠΕΡΕΣ!

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ, ΟΙ ΑΞΙΕΣ (ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ) ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ ΛΑΜΠΕΡΕΣ!

Στις 11-4-2012 στην εφημερίδα ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ στο ρεπορτάζ μας με τίτλο Γεωργία Μαρτίνου: Η νέα γενιά της πολιτικής» είχαμε γράψει:

«Η πρώτη γνωριμία μας με την υποψήφια βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Γεωργία Μαρτίνου, πραγματοποιήθηκε στην Ραφήνα, όπου ήταν καλεσμένη της Σουζάνας Χριστοπούλου, προέδρου του συλλόγου Γυναικών «Νηρηΐδες». Απλή, απέριττη και προπάντων με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια που μας εντυπωσίασε με τις πρωτοπόρες ιδέες της για το νέο πολιτικό γίγνεσθαι που γεννιέται στη θέση αυτού, που αργά αλλά σταθερά πεθαίνει».

Τα χρόνια πέρασαν… η Σουζάνα δεν βρίσκεται πια κοντά μας… η εφημερίδα ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ δεν εκδίδεται πλέον θύμα των μνημονίων κι αυτή… πολλά έχουν αλλάξει… το μόνο σταθερό σημείο η αναλλοίωτη παρουσία της Γεωργίας Μαρτίνου στην κεντρική πολιτική σκηνή και των πεποιθήσεών της, που παρέμειναν ίδιες, όπως η ελάχιστη σχέση που διατηρεί με τα ΜΜΕ και το ότι εκ πεποιθήσεως αποφεύγει τις φωτογραφίες.

Εν τούτοις στις 6 Απριλίου του 2012, Πέμπτη ήτανε, σε προεκλογική περιοδεία της στο Μαραθώνα όπου πέρασε όλη τη μέρα της, τραβήξαμε την πρώτη φωτογραφία της αντιδήμαρχου τότε του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, παρέα με τον συνάδελφό της δημοτικό σύμβουλο Παλλήνης Νεκτάριο Καλαντζή.

Αυτή την εικόνα ανέσυρε ο Νεκτάριος πρόσφατα δημοσιοποιώντας την κι έγινε η αιτία για την προαναφερόμενη αναδρομή μας στο παρελθόν και τα δημιουργικά χρόνια της δημοσιογραφικής συνεργασίας μας με τον Θοδωρή Κοτσώνη και το ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ, την εφημερίδα που άφησε εποχή στην αν. Αττική.

Σήμερα η Γεωργία Μαρτίνου είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. παραμένοντας όπως τότε αυθεντική όσο ποτέ, δραστήρια όσο ποτέ, αναγκαία όσο ποτέ, χωρίς να έχει προδώσει στο ελάχιστο την αρχική της επιθυμία:

«Ως προνομιούχος αυτής της ζωής, θέλω να προσφέρω κάτι καλύτερο σ’ όσους δεν βρίσκονται στην ίδια θέση με μένα».

Το είπε, το έκανε και θα εξακολουθήσει να το κάνει! Γι’ αυτό αξίζει όσο κανείς το σταυρό των ψηφοφόρων της αν. Αττικής που ψηφίζουν Ν.Δ. κι όσων εμπιστευόμενοι την Γεωργία θα ψηφίσουν Ν. Δημοκρατία!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα