17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑTik Tok: Αποκάλυψε μυστικό 25 χρόνων και έγινε viral – «Μαμά λυπάμαι...

Tik Tok: Αποκάλυψε μυστικό 25 χρόνων και έγινε viral – «Μαμά λυπάμαι τόσο πολύ!»

Πολλοί σχολίασαν πως η κίνησή της ήταν εξαιρετικά θαραλλέα

Την αποκάλυψη ενός μυστικού που κρατούσε για 25 ολόκληρα χρόνια έκανε μία γυναίκα στη σελίδα της στο Tik Tok, με την ανάρτηση να γίνεται viral σε λίγες ώρες. Η tiktoker Keely αποφάσισε να μιλήσει για το μυστικό της με αφορμή τα γενέθλια της μικρής της αδερφής, Sam.

Όπως θα την ακούσετε να λέει, αρχικά αφού ζήτησε συγνώμη από την μητέρα της, εξήγησε πως κατά κάποιον τρόπο ευθύνεται για την ύπαρξή της αδερφής της. Αποκάλυψε πως όταν ήταν παιδί μπήκε στο δωμάτιο των γονιών της μαζί με την κολλητή της και τρύπησαν τα προφυλακτικά που βρήκαν στο κομοδίνο τους.

Η ίδια λέει συγκεκριμένα:

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, εγώ και η καλύτερή μου φίλη ήμασταν στην κρεβατοκάμαρα της μαμάς και του μπαμπά μου. Και δεν ξέρω πώς το ήξερε, [αλλά] υπήρχαν κάποια γυαλιστερά πακέτα στο κομοδίνο.
Η φίλη μου μου είπε τι ήταν και μου εξήγησε για ποιο λόγο τα χρησιμοποιούσαν. Επίσης υπήρχε μια βελόνα δίπλα στο πακέτο. Εγώ και η κολλητή μου ανοίξαμε πολλές τρύπες στα πακέτα…Έξι μήνες αργότερα, η μαμά μου μου είπε ότι ήταν έγκυος και ήμουν τόσο χαρούμενη, αλλά χρόνια αργότερα η μαμά μου εξακολουθεί να λέει: «Δεν ξέρω πώς συνέβη. Ήμασταν τόσο προσεκτικοί».

Στα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έγινε χαμός με πολλούς να λένε ότι δεν θα ήταν ποτέ αρκετά γενναίοι για να μοιραστούν αυτή την πληροφορία.

Σημειώνεται πως η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα