23.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΤζέρεμι Ρένερ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Έως και δύο χρόνια...

Τζέρεμι Ρένερ: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Έως και δύο χρόνια μπορεί να κρατήσει η ανάρρωση

Ο ηθοποιός της Marvel καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Τζέρεμι Ρένερ, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο και επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις. Ο σταρ της Marvel υπέστη σοβαρά τραύματα, όταν τον καταπλάκωσε εκχιονιστικό μηχάνημα, την Πρωτοχρονιά, στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια στο ράντσο του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγή από το περιβάλλον του είπε στο Radar Online τις προηγούμενες μέρες ότι «ο Τζέρεμι γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω. Το θέμα είναι ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν τόσο σοβαρή, που έπρεπε να αποκατασταθεί σε χειρουργική επέμβαση».

«Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα να χρειαστεί περισσότερες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του. Οι γιατροί τείνουν να αφήνουν χώρο στις επεμβάσεις για να αφήσουν χρόνο προκειμένου να ξεκινήσει η φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, και αυτό συμβαίνει εδώ», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τα μέλη της οικογένειας του. Ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει ότι χρειάζεται πολύ χρόνο για να  επανέλθει σε μια κανονικότητα, με τους φίλους του να σημειώνουν ότι μπορεί να χρειαστεί  έως και δύο χρόνια για να αναρρώσει.

Η πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο

Χθες, ο  Τζέρεμι Ρένερ απάντησε σε λογαριασμό του Twitter, αποκαλύπτοντας ότι δεν βρίσκεται πλέον στο νοσοκομείο. «Εκτός της ομίχλης του εγκεφάλου μου (που βρίσκεται) σε ανάρρωση, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που παρακολούθησα το επεισόδιο ν.201 με την οικογένειά μου στο σπίτι», έγραψε ο ηθοποιός, προσθέτοντας κάποια emoji.

Το ποστ από το νοσοκομείο

Το πρώτο του μήνυμα, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, είχε στείλει στις 4 Ιανουαρίου. Ο Ρένερ συνόδευσε τη σύντομη ανάρτησή του με μια φωτογραφία, όπου φαίνονται τα τραύματα στο πρόσωπό του και τόνισε ότι είναι πολύ χάλια. «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια για να γράψω. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο 51χρονος ηθοποιός.

Τι συνέβη την Πρωτοχρονιά

Ο Ρένερ τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε το εκχιονιστικό μηχάνημα και βοηθούσε ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε αποκλειστεί από τα χιόνια, του οποίου το αυτοκίνητο χάλασε κοντά στην έπαυλη του Ρένερ, στη λίμνη Tahoe της Νεβάδα.

Ο ίδιος είναι λάτρης των βαρέων μηχανημάτων και λόγω της συχνής χιονόπτωσης είχε αγοράσει ειδικά μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί για να καθαρίσει τον μεγάλο ιδιωτικό του δρόμο, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή του.

Γείτονάς του, που τυγχάνει να είναι γιατρός στο επάγγελμα, ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έτρεξε προς βοήθειά του. Ωστόσο, ο 51χρονος έχασε πολύ αίμα μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο εκπρόσωπός του γνωστοποίησε το συμβάν λέγοντας ότι το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού. Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα».

Ο Guardian ανέφερε ότι ο Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Το γραφείο του σερίφη κλήθηκε στο ράντσο. Η υπεύθυνη δημόσιας πληροφόρησης Kristin Vietti είπε: «Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί συντονίστηκαν με το νοσοκομείο για να κανονίσουν την ιατρική μεταφορά του ηθοποιού μέσω πτήσης φροντίδας σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Ο κ. Ρένερ ήταν το μόνο εμπλεκόμενο άτομο και η ομάδα διερεύνησης ατυχημάτων εξετάζει τις συνθήκες».

Στο παρελθόν, ο Ρένερ έχει αποκαλύψει ότι ξοδεύει συχνά χρόνο δουλεύοντας με τις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες, βοηθώντας τις ομάδες τους, και έχει αγοράσει ακόμη και ένα εφεδρικό πυροσβεστικό όχημα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα