17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΒανίτα Σωφρόνη υποψ. Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) ΒΑ Αττικής: Μια νέα πολιτικός γεννιέται...

Βανίτα Σωφρόνη υποψ. Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) ΒΑ Αττικής: Μια νέα πολιτικός γεννιέται στην αν. Αττική

Η Βανίτα Σωφρόνη διεκδικεί την προεδρία της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) ΒΑ Αττικής στις εσωκομματικές εκλογές της Ν. Δημοκρατίας. Δεν την διεκδικεί απλά, αλλά παλεύει για να πετύχει το σκοπό της, αφού εδώ κι ένα χρόνο έχει επισκεφτεί όλες τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. της περιοχής που κατεβαίνει ως υποψήφια πρόεδρος. Και δεν σταματά εκεί, θέλει να γνωρίσει από κοντά όλα τα μέλη Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες.

Στόχος της ν’ ανοίξει τη Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) στα μέλη και την κοινωνία. Πιστεύω της το νέο ήθος και ύφος, με τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση των μελών της Ν.Δ. Απλά η Βανίτα Σωφρόνη δίνει μπουνιά στο παλιό κατεστημένο που κρατούσε την συγκεκριμένη  κομματική οργάνωση δέσμια των ολίγων και ξεπερασμένων, σε μια εποχή που προχωρά με γρήγορα βήματα παντού. Ο αγώνας που δίνει καθημερινά δεν μπορεί παρά να δικαιωθεί επειδή βασίζεται στην προσωπική της προσπάθεια συνοδευμένη από αφοπλιστική ειλικρίνεια των προθέσεών της.

Η Βανίτα Σωφρόνη αποτελεί το νέο πρόσωπο της πολιτικής, που αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Βανίτα είναι το μέλλον και το μέλλον της ανήκει.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα