19.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ» ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ» ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ανακοινώνει την υλοποίηση ενός νέου Σεμιναρίου με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ».

Το σεμινάριο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ» θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) και θα έχει διάρκεια 20 ώρες, οι οποίες θα υλοποιηθούν σε τέσσερα πεντάωρα μαθήματα. Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 ώρες 10:00-15:00  και τα μαθήματα θα συνεχίσουν τo Σάββατο 9, 16 και 23 Απριλίου. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Τατιάνα Μίχαλου.

Στα μαθήματα τεχνικής βιβλιοδεσίας θα διδαχθεί η τέχνη δεσίματος ενός βιβλίου, με διαφόρους τρόπους που ποικίλλουν ανάλογα με την προέλευση της τεχνικής και την αισθητική παρουσία που θέλουμε να δώσουμε στην εμφάνιση της συρραφής των φύλλων που θα δεθούν.

Οι συμμετέχοντες θα δημιουργούν ένα βιβλίο 60 σελίδων από την αρχή έως το τέλος, το οποίο θα παραμείνει στην κατοχή τους. Κάθε μάθημα θα είναι “make and take” – συνολικά 4 βιβλία ανά συμμετέχοντα.

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μία δημιουργική απασχόληση, αφού θα μπορούν να δημιουργήσουν από το μηδέν, προσωπικά ημερολόγια, λευκώματα, βιβλία συνταγών, σημειωματάρια, ακόμα και βιβλία ευχών γάμου, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν να δένουν τεχνικά φυλλάδια οδηγιών, έντυπα παρουσιάσεων, και κάθε λογής τετράδια.

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6943757711 – 6984614675 – 2299069850. Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι τις 25 Μαρτίου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα