19.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Διευκρινιστική ανακοίνωση από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Με αφορμή την εξαγγελία λειτουργίας λαϊκού πανεπιστημίου στον Δήμο Παιανίας/Γλυκών Νερών ανακοινώνουμε:

Ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο καμαρώνουμε και θέλουμε να έχουμε μιμητές, όμως δεν εκτιμούμε τους αντιγραφείς που χρησιμοποιούν παράτυπα σχεδόν ταυτόσημη επωνυμία με την δική μας, προκαλώντας ηθελημένα σύγχυση, με σκοπό το προσωπικό οικονομικό ή άλλο όφελος.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο είναι ένα, και στην 13χρονη επιτυχημένη πορεία του αριθμεί χιλιάδες σπουδαστών ενώ πλαισιώνεται από εκατοντάδες καταξιωμένους  εισηγητές από τον Πανεπιστημιακό και όχι μόνο χώρο, γεγονός που πιστοποιεί χωρίς αμφιβολία την υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στην διά βίου μάθηση.

Στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα σε όλους τους μαθητές μας με αδιαπραγμάτευτα υψηλό επίπεδο σπουδών, καθώς σε αυτούς βασιζόμαστε πλήρως για την  οικονομική μας υποστήριξη.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε Δήμου να διαθέτει το δικό του «Λαϊκό Πανεπιστήμιο», και ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο έχουμε συνδράμει συμβουλευτικά ανιδιοτελώς-αρκετούς Δήμους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν δια βίου μάθηση, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ως μέρος της προσφοράς μας στην κοινωνία.

Όμως δεν θέλουμε χωρίς τη δική μας άδεια ή συναίνεση να δημιουργούνται πανομοιότυπες προσπάθειες, και  να υπονοείται ότι το Ανοιχτό Λαικό Πανεπιστήμιο βρίσκεται πίσω από αυτές ή ότι αποτελεί μέρος αυτών, όπως σκοπίμως αφήνεται  να εννοηθεί τώρα, στην περίπτωση του  Δήμου Παιανίας/Γλυκών Νερών.

Χαιρόμαστε για κάθε προσπάθεια προγραμμάτων δια βίου μάθησης, αλλά δεν εγκρίνουμε , ούτε επιτρέπουμε την απροκάλυπτη αντιγραφή μας.

Κατανοούμε τα κίνητρα των αντιγραφέων μας, όμως οφείλουμε να λάβουμε και ήδη το κάνουμε, κάθε νόμιμο μέτρο για την προάσπιση της  επωνυμίας, της προσπάθειας και της φήμης  μας διαβεβαιώνοντας παράλληλα, ότι παραμένουμε μοναδικοί και αφοσιωμένοι στο καλύτερο.

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα ή να μας ξαναθυμηθούν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας. www.alp.gr

Επίσης εάν θέλετε την υποστήριξη μας ή και διευκρινίσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ:2821501060 & 6936492842

 

Το Α.Λ.Π. λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, (Κ.Ε.Δ.Ε.)

Για το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο,

Ελένη Βουγιούκαλου, Πρόεδρος

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα