23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ ΒΑΛΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ GROW OBSERVATORY.

Η ΒΑΛΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ GROW OBSERVATORY.

Η Βαλερή Βασιλικού υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ρ-Π με τη Δύναμη Ανάπτυξης παραβρέθηκε στην εκδήλωση “Πολίτες και Ανοιχτά Δεδομένα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη” που διοργανώθηκε στο Ωδείο Αθηνών από το Grow Observatory.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν μεταξύ άλλων οι στόχοι της Βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν ορίσει τα Ηνωμένα Έθνη τους οποίους η Ελλάδα έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι πολίτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Στη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης η Βαλερή αναφέρθηκε σε μεγάλα περιβαλλοντικά θέματα όπως τον εγκιβωτισμό των ρεμάτων και τους ΧΥΤΑ κάνοντας ουσιαστικά ερωτήματα στους διακεκριμένους ομιλητές, ενώ αργότερα είχε εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση των “‘έξυπνων πολιτικών” για την ενεργοποίηση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, κρατικών και διεθνών οργανισμών, ερευνητικών ιδρυμάτων και εταιρειών καινοτομίας, ΜΚΟ και δικτύων πολιτών, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται για την κοινωνική μετάβαση προς την αειφορία.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα