16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙΣ ΙΩΝΙΔΕΣ

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙΣ ΙΩΝΙΔΕΣ

Απόλυτα επιτυχημένη η ομιλία που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών Ιωνίδες με θέμα τη διαχείριση της διατροφής προς όφελος της γενικότερης υγείας του σώματος.

Η Ειδική Παθολόγος – Διαβητολόγος Βίκυ Καρούνου, μέλος του συλλόγου με γλαφυρότητα και ζωντάνια, κατέδειξε τον τρόπο που πρέπει να τρώμε και εν τέλει να ζούμε, αγαπώντας το σώμα μας, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του και ενισχύοντάς το, με την γνώση των βιολογικών μυστικών της λειτουργίας του, αλλά πάνω απ’ όλα με καλή διάθεση και κέφι για τη ζωή σ’ όποια ηλικία κι αν είμαστε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιμέλεια των κυριών Μαρίας Αποστολάκη, Μαρίας Φλω, Κάτιας Κόλλιας και Μελίνας Κρόκου. Ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια που αγκαλιάστηκε απ’ τα μέλη και τις φίλες του συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν το Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ για την παραχώρηση του χώρου που φιλοξένησε την εκδήλωση, αλλά και την κ. Πόλυ Λαζαρίδου για τη συμπαράσταση και βοήθεια, καθώς και όλες τις φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν χαρτικά για την εξυπηρέτηση των παιδιών του Ειδικού Σχολείου Ραφήνας.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα