18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗ 4Η ΘΕΣΗ ΣΕ...

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗ 4Η ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ο Δήμος Σαρωνικού συγχαίρει θερμά την ομάδα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας, που διακρίθηκε στον διαγωνισμό ρομποτικής First Lego League, ανάμεσα σε 89 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα Fokaia Robotics Team (FORT) κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή να κατακτήσει την 4η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία τον προσεχή Ιούνιο. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, σε μήνυμά του ανέφερε: «Μόνο υπερήφανος μπορεί να νοιώθει κανείς για τα παιδιά και τους δασκάλους, που κατάφεραν να διακριθούν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Ήταν μια επιτυχία στηριγμένη σε συστηματική και ομαδική δουλειά, στη θέληση και στο ταλέντο των μαθητών, στην υποστήριξη των γονιών, αλλά και στο  μεράκι και στην αγάπη των εκπαιδευτών τους. Θα ήθελα να πω σε όλους ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ, για τη χαρά που μας έδωσαν. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια του διαγωνισμού. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας και τον τόπο μας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα