18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ, ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ, ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Μια όμορφη βραδιά, σχεδόν οικογενειακή, η αποψινή στην Αγία Τριάδα, όπου ο τοπικός σύλλογος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο οργάνωσαν δείπνο προς ενίσχυση της ομώνυμης εκκλησίας. Χαρακτηριστική νότα η μουσική κάλυψη από μουσικούς και τραγουδιστές της περιοχής (Αγία Τριάδα & Αγία Κυριακή) που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς.

Ωραία έκπληξη της βραδιάς ότι μουσικοί και τραγουδιστές τραγούδησαν χωρίς μικρόφωνα, παρασέρνοντας έτσι τους συνδαιτημόνες σε νοσταλγικές περασμένες εποχές, όπου όλοι γίνονταν μια παρέα και τραγουδούσαν τα σουξέ της εποχής που παραμένουν αγαπημένα.  

Έτσι κι απόψε οι παραβρισκόμενοι τραγούδησαν με τη Μπία Χάρη, τη Φαίδρα Πάλλα, τη Στεριανή Παπαλάμπρου, που συνόδευαν με το μπουζούκι του ο Ιωσήφ Πικουλίδης και την κιθάρα του ο Μάριος Κώστογλου.

Αξίζουν τα θερμά συγχαρητήριά μας, τόσοι οι μουσικοί κι οι τραγουδιστές, όσο κι οι διοργανωτές που μας ταξίδεψαν αυτή τη γαλήνια νύχτα σε αλλοτινές εποχές, όπου λίγα πράγματα, λίγο κρασί, λίγο τραγούδι, καλή παρέα, όμορφο περιβάλλον, αρκούσαν για να νιώθουν ευτυχισμένοι οι άνθρωποι χωρίς να καταξοδευτούν. Ακριβώς όπως κι απόψε δηλαδή.

Πάντα τέτοια! 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα