Μοναδική εμπειρία για τις κυρίες του συλλόγου γυναικών «Ιωνίδες» η επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, κατόπιν πρόσκλησης της βουλευτού Εύης Χριστοφιλοπούλου, Ιωνίδα κι η ίδια. Η πρόεδρος Σίσσυ Κατσούδα και οι κυρίες που τη συνόδευαν, εντυπωσιάστηκαν απ’ την αρχιτεκτονική του κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1836 ως ανάκτορο του πρώτου βασιλιά της Ελλάδας Όθωνος και σήμερα στεγάζει την Βουλή των Ελλήνων.
Αρχικά οι Ιωνίδες ξεναγήθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής, εκεί όπου λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις και ψηφίζονται τα νομοσχέδια του Ελληνικού Κράτους. Εν συνεχεία, περιηγήθηκαν στις δύο εντυπωσιακές αίθουσες με ανεκτίμητα κειμήλια, πίνακες, γλυπτά, χάρτες της Ελλάδος και χειρόγραφα έγγραφα όπως αυτά του Ρήγα Φεραίου. Κατόπιν, οι Ιωνίδες ξαπόστασαν στην αίθουσα του “Εντευκτηρίου” όπου και συνομίλησαν με την Βουλευτή Έφη Χριστοφιλοπούλου.
Φιλική συζήτηση για την ιστορία του Ελληνικού Έθνους συνεχίστηκε στο εστιατόριο της Βουλής. Οι εντυπώσεις άριστες. Τα μέλη του Συλλόγου Ιωνίδων ευχαρίστησαν την Πρόεδρό τους Σίσσυ Κατσούδα γι’ αυτήν την ξεχωριστή μέρα.





