28.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΝΝΕΔ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Γ.Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»

ΟΝΝΕΔ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Γ.Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»

Αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ, χθες το βράδυ επισκέφθηκε το Κωνσταντοπούλειο Συγκρότημα Γ.Ν. Ν. Ιωνίας «Η Αγία Όλγα». Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης, καθώς και ο τομεάρχης Υγείας Δημήτρης Τζεφεράκος, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν σε εφημερία. Σε συνέχεια της επίσκεψης σε αστυνομικούς ΥΑΤ, πραγματοποιήθηκε άλλη μια επίσκεψη ουσίας και μεγάλου συμβολισμού. Η Οργάνωση εκφράζει τον σεβασμό στους εργαζόμενους του κλάδου της Υγείας, οι οποίοι κάτω από τεράστια πίεση, υπό αντίξοες συνθήκες και ανεπαρκή υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και με μειωμένες αποδοχές, ασκούν το ύψιστο λειτούργημα.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε νέος που παλεύει για να επιβιώσει και να εξελιχθεί αποτελεί το επίκεντρο της ΟΝΝΕΔ των πολλών. Αφήσαμε οριστικά τις λογικές των παραγόντων και των κλειστών γραφείων και πάμε εκεί που χτυπάει η καρδιά της άλλης Ελλάδας. Της Ελλάδας της δημιουργίας, της προσφοράς και των άξιων και ικανών. Αυτών που δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν λαϊκιστή καιροσκόπο να καταστρέψει τους κόπους και τα όνειρά μας. Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα γενιά συμβασιούχων, οι οποίοι με την ελπίδα της μονιμοποίησης θα αποτελέσουν εκλογική πελατεία, στην πλάτη των Ελλήνων φορολογούμενων, που αξίζουν ένα αξιοπρεπές σύστημα Υγείας, θα μας βρουν απέναντι».   

Απέναντι στο λαϊκισμό και την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Πολάκη, που οδηγεί το σύστημα Υγείας σε πλήρη κατάρρευση, η ΟΝΝΕΔ σκοπεύει, με τις δυνάμεις της, να σταθεί δίπλα στους νέους ιατρούς που είναι αποφασισμένοι, παρά τις δυσκολίες, να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους και να μην αφήσουν τις μακροχρόνιες θυσίες τους να πάνε χαμένες, 

Μετά από συζήτηση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, γίνονται αντιληπτά τα αμέτρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η Οργάνωση θα έχει ενεργή συμμετοχή σε κάθε προσπάθεια, που αποτελεί και αίτημα πολλών νέων γιατρών, για τη συνδιαμόρφωση μιας ρεαλιστικής πρότασης για ένα σύστημα υγείας που αξίζει στους συνανθρώπους μας. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα