24.1 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

ΠΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν δεύτερη ξενάγηση στην έκθεση του Μουσείου Ηρακλειδών «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων», το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:00 μ.μ.

Η έκθεση παρουσιάζει λειτουργικά ομοιώματα μερικών από τις σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων, από το «ρομπότ- υπηρέτρια» του Φίλωνος και τον υδραυλικό τηλέγραφο του Αινεία μέχρι τον «κινηματογράφο» του Ήρωνος, κι από το αυτόματο ωρολόγιο του Κτησίβιου και τον αστρολάβο του Πτολεμαίου μέχρι τον αναλογικό υπολογιστή των Αντικυθήρων.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα έξι (6) ευρώ ανά άτομο. O αριθμός των συμμετεχόντων μπορεί να φτάσει έως και τους δεκαοκτώ (18) γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ως τις 25/02/2016, στο τηλέφωνο 6976613065, ή στο mail [email protected]. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σημείο συνάντησης η είσοδος του Παραρτήματος του Μουσείου Ηρακλειδών (Απ. Παύλου 37, Θησείο). Η ξενάγηση διαρκεί περίπου μία (1) ώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα