16.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΣΠΑΑΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 ΤΟΥ ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΦΟΙΒΟΣ-ΔΩΔΩΝΗ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΣΠΑΑΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 ΤΟΥ ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΦΟΙΒΟΣ-ΔΩΔΩΝΗ.

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας ΣΦΑΜ- ΦΟΙΒΟΣ- Δωδώνη, αλλά και των αθλητριών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία τους.

Ακολουθεί  η επιστολή του Δημάρχου: 

Κύριε Πρόεδρε, Εκλεκτά Μέλη του Δ.Σ., Αγαπητές Πρωταθλήτριες,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή πληροφορηθήκαμε ότι πρωταθλήτρια της ΕΣΠΑΑΑ στην κατηγορία της αναδείχθηκε η Ομάδα των Κορασίδων 2 του ΣΦΑΜ- ΦΟΙΒΟΣ- Δωδώνη στον τελικό του final 4.

Ως αθλητάνθρωπος δια βίου συναισθάνομαι το μεγαλείο της ψυχής σας για τη νίκη που επιτύχατε και γνωρίζω καλά ότι η ψυχική αυτή κορύφωση χαράς και ικανοποίησης είναι αποτέλεσμα πολυχρόνιας προσπάθειας. Ο πρωταθλητισμός έχει κόστος ζωής και προσφοράς και επιτυγχάνεται πάντοτε μόνο ομαδοκεντρικά και για αυτό αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια εκτός από εσάς,  στις οικογένειές σας, στο Σύλλογο, στους προπονητές, στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας.

Σας ευχαριστούμε  ως πόλη, ως Δήμος, ως μέλη της Μελισσιώτικης κοινωνίας γιατί μας κάνατε να αισθανθούμε τιμή και υπερηφάνεια.

Από φιλοσοφία ζωής και προσωπικά βιώματα υποκινούμενοι δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός συντελούν στην εγκατάσταση και διατήρηση της υγείας και της κοινωνίας μας.

Σας ευχαριστούμε.  

 

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος  Στεργίου – Καψάλης

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα