20 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ” ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ” ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ!

Για μια ακόμη χρονιά, η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» διοργανώνει το Σεμινάριο για την Τέχνη της Αφήγησης και τα Μυστικά του Παραμυθιού με τίτλο: «Το παραμύθι, ένα παιδαγωγικό και θεραπευτικό εργαλείο αυτογνωσίας» και εισηγήτρια τη συγγραφέα, εικαστικό και σύμβουλο ψυχοδυναμικής χρωματοθεραπείας, Ζωή Νικητάκη. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τρόπους, ώστε να δώσουν λόγο, κίνηση, χρώμα και μορφή στις ιστορίες και να δουν τα κοινά τους σημεία με τα μαγικά παραμύθια.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τη μαγική τέχνη των παραμυθιών χρησιμοποιώντας το λόγο, την εικόνα, τον δημιουργικό οραματισμό, το χρώμα και ένα ολόκληρο σεντούκι μαγικών δώρων. Κατανοώντας τα παραμύθια, θα συνδεθούν με την αληθινή κατάσταση της ύπαρξής τους, το πεδίο των ανεξάντλητων δυνατοτήτων τους και της απεριόριστης χαράς. Τέλος θα μάθουν να «παραμυθοϊστορούν» και να «παραμυθοζυμώνουν» χρωματιστά όνειρα, όσο δύσκολοι κι αν είναι οι καιροί.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μαγεία των παραμυθιών και τις ιστορίες, αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και το κρυμμένο ψυχικό δυναμικό τους και φυσικά σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν το παραμύθι στη διδακτική πράξη ως εργαλείο και ως γέφυρα επικοινωνίας με τη ψυχή του παιδιού.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο από 17 Νοεμβρίου 2018 14:30-16:30, στο χώρο της «Χρυσής Τομής» Κερατέας (Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 55). Διάρκεια 3 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 6984912459 και 6984614675. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

* Παρέχονται σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα