33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑυλαία καλοκαιριού με τις εκδηλώσεις των Τσονιμίων

Αυλαία καλοκαιριού με τις εκδηλώσεις των Τσονιμίων

Τα Τσονίμια ολοκληρώθηκαν και φέτος!!! Η αυλαία έπεσε με τον αποχαιρετιστήριο χορό του καλοκαιριού. Το Σάββατο 31/8 ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων που το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας διοργάνωσε με πολύ κέφι το μήνα Αύγουστο. Το τουρνουά τάβλι, οι διαλέξεις με ενδιαφέροντα θέματα, η παράσταση Καραγκιόζη, τα διήμερα παιδικά Τσονίμια και η προβολή επίκαιρων κινηματογραφικών ταινιών, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Χωρίς προηγούμενο η μεγάλη συμμετοχή των Τσονιμιωτών με τις παρέες τους στον αποχαιρετιστήριο χορό του Σαββάτου, στο γήπεδο μπάσκετ. Νόστιμο σουβλάκι, παγωμένη μπύρα, μουσική για όλα τα γούστα, το γλυκό κέρασμα του συλλόγου και το κέφι στο απόγειο μέχρι τις πρωινές ώρες.
Το χορευτικό του συλλόγου Απόλλωνα από την Κερατέα ομόρφυνε την εκδήλωση και σήκωσε τους παρευρισκόμενους στο χορό.

Ο πρόεδρος Ν. Φρατζέσκος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην πορεία όλων των θεμάτων που απασχολούν την Τσονίμα αλλά και την Ομοσπονδία. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, την κα Ασπασία Αργεντίνη και ιδίως την οικογένεια Μαρτίνου, για τη βοήθειά τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων και έδωσε τα συγχαρητήρια του στα μέλη του ΔΣ της Τσονίμας και σε όσους συντέλεσαν στην επιτυχία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ Δ. Λουκάς, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Ι. Αδάμης, κ Η. Στουραΐτης, κ Π. Τσίκλος και ο κ. Κ. Αθανασίου. Επίσης, διασκέδασαν μαζί μας τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας και οι σύλλογοι Αγ. Μαρίνας, Πανοράματος, Βρωμοπουσίου, Περιγιαλίου, Τραχαντιέρας, Βγεθίου και ο Ναυταθλητικός Όμιλος. Τους ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Καλό Φθινόπωρο!!!!

-Το ΔΣ Ανεμουρίου-

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα